Con Metal Cf, Bucuesti - Constuctii si intretinere cai ferate

Grinda marginala de cauciuc

Grinda marginala de cauciuc pentru treceri la nivel a fost conceputa ca alternativa de inlocuire a celei de beton. Cunoscuta si sub numele de bordura, grinda sau pervaz, ea este folosita pentru sprijinirea panourilor de trecere la nivel exterioare.

Instalate in acelasi mod ca si grinizile marginale de beton, grinzile din cauciuc ofera economii masive de greutate si suntr usor de potrivit cu dispozitivele de ridicare Rosehill. Gaurile de ridicare sunt pozitionate pentru a ajuta procesul de instalare si pentru a reduce timpul de instalare .

Realizate 100% din cauciuc de anvelope reciclate si imbinate cu ajutorul tehnologiei noastre inovatoare de presare la rece, asigura o durata lunga de viata. Grinzile nu se vor sparge si nu se vor exfolia ( spre deosebire de betonul fragil) si sunt extrem de dure si durabile, rezistente la multi ani de conditii grele de trafic si conditii climatice, cu putina intretinere ( daca este cazul) .

Disponibila in lungimi standard de 1,8m si gata de instalare la sosirea la fata locului, grinzile pot fi livrate efficient si stivuite fara problemele associate betonului. Sunt ideale pentru a fi utilizate pe instalatii noi cat si proiecte de mentenanta.

Grinda marignala de cauciuc Rosehill Rail are acceptarea Network Rail si poate fi vizualizata la demonstratie in Sowerby Bridge.

Galerie foto
  • ...