Con Metal Cf, Bucuesti - Constuctii si intretinere cai ferate

Despe Con Metal Cf

 Suntem CON METAL CF, o societate care executa lucrari de: constructii linii CF noi         - intretinere, reparatie periodica, reparatie capitala linii CF                          

- service linii CF                          

- constructii de depozite si hale industriale                          

- constructii si reparatii cladiri de orice fel                          

- hidroizolatii.     

Firma a fost infiintata in 08.06.2004, avand capital 100% privat. Societatea este autorizata si agrementata tehnic de catre AFER Bucuresti, pentru a executa lucrari de specialitate pe liniile ferate apartinand CN - CF CFR SA si linii ferate industriale (LFI) si in etapa de urmarire a stadiului certificarii conformitatii calitatii seviciilor executate, situatie ce a contribuit esential la cresterea calitatii lucrarilor executate.De la infiintare si pana in prezent baza tehnico - materiala s-a imbogatit luna de luna astfel ca la ora actuala ea cuprinde atat utilaje de mica mecanizare necesare lucrarilor de specialitate cat si baza de productie, mijloace de transport, piese si materiale de constructii.

      Acelasi lucru s-a intamplat si cu personalul care datorita lucrarilor contractate si executate s-a specializat castigand atat experienta cat si dorinta de instruire in domeniul constructiilor. Activitatea desfasurata pe liniile ferate ale CN - CF CFR SA sub supravegherea personalului acestei societati a contribuit la cresterea responsabilitatii, a exigentelor de executie si a calitatii lucrarilor. Pentru urmarirea calitatii si a asigurarii sistemului de calitate societatea noastra lucreaza doar cu societati autorizate si agrementate de catre AFER Bucuresti, cu personal autorizat de MLPAT, si dispune de un birou ce se ocupa de verificarea si incadrarea in noile norme de calitate SR - EN ISO seria 9000.

     Incepand din 2016 suntem unic furnizor in Romania de produse Rosehill Polymers LTD Anglia, - Panouri din cauciuc pentru trecere la nivel.

Galerie foto
  • ...