Clinica Eliade - Clinica de Medicina Integrativa Bucuresti

Terapia Craniosacrala

Terapia craniosacrala este o terapie blânda care lucreaza cu structurile tesuturilor moi ale corpului si cu fluxul de lichid cefalorahidian aflat între cap si baza coloanei vertebrale. Aceste structuri si fluide protejeaza, sustin si hranesc creierul si maduva spinarii.

Este o metoda blânda care, prin plasarea mâinilor evalueaza si îmbunatateste functia sistemului craniosacral si sus?ine abilitatile proprii de vindecare ale organismului.

Un terapeut lucreaza usor cu întregul corp, inclusiv coloana vertebrala si craniul si suturile sale craniene, diafragmele si fascia. Folosind mâinile ca instrumente de discriminare fina, terapeutii Craniosacrali sunt capabili sa detecteze tulburari în ritmul sacral cranian pentru a-i ajuta sa identifice zone de disfunctie, cum ar fi craniene, suturale, membrana si alte restrictii ale tesuturilor moi din organism.

TCS elimina blocajele din ?esuturile fasciale ale corpului. Acestea sunt straturile ?esuturilor moi, care au continuitate de-a lungul întregului corp si învaluie fiecare organ, muschi si os, pâna la celule individuale. Aceasta eliberare blânda a tensiunilor cronice din organism poate duce la schimbari majore benefice atât fizice, cât si emotionale.

În esenta, TCS implica manipulari blânde ale terapeutului care testeaza blocajele si “asculta” calitatea ritmului craniosacral, pe care organismul îl regleaza si mentine pentru a ne alimenta si hrani delicatele tesuturi nervoase.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0748011111; 0756082204; 0742131111
Bd. Mircea Eliade, nr. 36, Sector 1
Distribuie