Clinica Eliade - Clinica de Medicina Integrativa Bucuresti

Medicina energetica

Asyra Pro este cel mai avansat, flexibil si usor de utilizat sistem de screening bio-energetic disponibil astazi, fiind rezultatul a 30 de ani de continua cercetare si îmbunata?ire în aplicarea principiilor de evaluare energetica – prin procedeul numit scanare electrodermica computerizata – fiind a zecea genera?ie construita pe cercetarile originale ale doctorului Voll.

Asyra testeaza raspunsul clientului la o larga varietate de semnaturi electromagnetice referitoare la organele interne, preferintele alimentare, contaminantii de mediu, factori nutritionali, toxine, modele emotionale si multe altele.

Pentru ca scanarea se bazeaza pe anumi?i parametrii prestabiliti de evaluare ai starii de sanatate, orice deviere de la normal este detectata cu usurin?a. Acest lucru ne permite sa avem o imagine reala asupra felului în care organismul functioneaza. Odata identificate ariile cu probleme, se efectueaza o pre-scanare a posibilitatilor de tratament disponibile. Trimitem „semnaturi” electromagnetice.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0748011111; 0756082204; 0742131111
Bd. Mircea Eliade, nr. 36, Sector 1
Distribuie