City Dent-cabinet stomatologic-Bucuresti

Albire dentara

In zilele noastre aspectul fizic placut devine un factor din ce in ce mai important atat in obtinerea unei slujbe si consolidarea succesului in cariera profesionala cat si in stabilirea unor relatii deschise si cordiale cu alte persoane cu care interactionam si comunicam in plan privat. O parte importanta a aspectului nostru este data de existenta unui zambet frumos, in care dintii sunt albi si drepti.

Dintii albi si stralucitori nu comunica doar despre igiena noastra orala, ei sunt asociati si cu starea de sanatate si joaca chiar un rol important in atractia fizica dintre persoane. Pe masura ce avansam in varsta, dintii se schimba la culoare astfel incat o persoana cu dintii albi este considerata a fi de cele mai multe ori mai tanara decat varsta reala.

Exista o serie de motive pentru care dintii nostri inceteaza sa mai fie albi si stralucitori asa cum fiecare dintre noi ne dorim. In mod normal dintii isi pierd culoarea lor alba naturala odata cu trecerea anilor. Acest process de pierdere a culorii naturale a dintilor poate fi insa accelerat de faptul ca fumam, bem vin rosu, cafea , ceai, sau consumam alte alimente ce au in compozitia lor coloranti puternici. In plus, aparitia cariilor si acumularea de tartru pe dinti determina de asemenea schimbarea culorii naturale a dintilor catre o culoare galbuie, neatractiva.

Albirea perfectă a dinților nu reprezintă un truc magic ci este rezultatul unei examinări complexe efectuate de stomatologul estetician.

In prezent exista o serie de metode de  albire a dintilor indreptate spre albirea profesionala a dintilor insa inainte de a considera oricare dintre aceste optiuni, va trebui sa luati in calcul evaluarea igienei orale personale si luarea masurilor care se impun (detartrarea si reducerea acelor elemente care contribuie semnificativ la colorarea dintilor). Exista mai multe metode de albire: folosirea produselor de albire din farmacii, albirea cu kit acasa si albirea profesionala facuta in cabinetul stomatologic.

Atunci cand apelam la un tratament de albire profesionala, actionam de fapt asupra smaltului dentar. Cu cat acest smalt este mai gros cu atat dintii devin mai albi. Daca dentina dintilor dumneavoastra este inchisa la culoare (galbena sau maronie) dintii nu vor putea fi albiti la fel ca si in cazul acelor persoane care nu au aceste probleme. Pentru a maximiza efectul tratamentului de albire, este important ca fiecare persoana sa apeleze la un consult de specialitate la dentistul estetician, singurul care va recomanda optiunea potrivita pentru pacient. Albirea reprezinta doar o parte a obtinerii unui zambet frumos si atractiv; este posibil ca sa fie necesar si corectarea pozitiei unora dintre dintii dumneavoastra precum si alte mici modificari care sa va conduca catre zambetul pe care vi l-ati dorit dintodeauna. Este de aceea foarte important sa faceti in primul rand un examen amanuntit al cavitatii bucale in cabinetul dentistul estetician, cel care va decide care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru obtinerea zambetului dorit. Albirea dintilor dumneavoastra va fi una de succes doar daca este realizata sua supervizata de un stomatolog estetician.  Multi pacienti se intreaba cat costa albirea dintilor? Pretul unui albiri profesionale in cabinet a dintilor este de 1518 lei, iar pretul albirii cu kitul pentru acasa costa 600 lei.

Un zâmbet de un alb strălucitor ce denotă încredere în sine: Primul lucru ce va fi observat de cei din jurul dumneavoastră

In cadrul clinicii CityDent folosim sistemul albire dinti BEYOND™ care se bazeaza pe cea mai inovatoare tehnologie si cele mai avansate materiale de albire existente in prezent, cu ajutorul carora putem sa va albim dintii in siguranta si cu rezultate maxime, neegalate de nici un alt sistem de albire dinti folosit in prezent in Romania.

Gelul de albire folosit in clinica noastra (pe baza de peroxid de hydrogen) contine ingredienti activi care curata nu numai petele de pe suprafata dintilor dar si pe cele din profunzime. Astfel dintii dumneavoastra se vor albi mai repede si vor ramane albi mai mult timp

Pentru a va asigura protectia si confortul maxim, tratamentul de albire dureaza doar 60 de minute, minimalizand astfel riscul de a experimenta o sensibilitate dentara excesiva. In cadrul clinicii CityDent folosim acceleratorul de albire BEYOND™ pentru a grabi intregul proces, astfel incat sa va oferim un zambet alb si stralucitor aproape imediat, intr-un timp la fel de scurt ca cel necesar unui masaj de calitate, unei vizite la coafor sau obtinerii unei manichiuri de invidiat. In plus dintii vor continua sa se albeasca si in urmatoarele 48-72 ore dupa tratament!

Indicații după tratamentul de albire dinți obținut în cadrul clinicii CityDent

  • Periati-va de doua ori pe zi (dimineata si seara) cu o pasta de dinti desensibilizanta (Sensodyne Fluor) timp de aproximativ 2 saptamani. Dupa aceeasta perioada, folositi o pasta de dinti dupa albirea dentara!
  • Evitati consumul unor substante care coloreaza dintii. Incercati sa nu consumati sau sa reduceti cel putin consumul de: cafea, ceai, vin rosu, suc de tomate, suc de soia, otet balsamic, suc de fructe de padure, visine etc.
  • Este de dorit de asemenea sa incercati sa nu fumati dupa tratament. In zilele imediat urmatoare tratamentului incercati sa beti lichide folosind un pai pentru a maximiza consolidarea smaltului dentar refacut.
  • Daca aveti sensibilitate, evitati alimentele acide pentru 1-3 zile dupa tratament.
  • La anumiti pacienti pot aparea reactie de sensibilitate dentara. Aceasta reactie este normala si in general de intensitate moderata. Totusi la unii pacienti durerea poate fi puternica. Este recomandata administrarea in acest caz a unor antialgice precum Ketonal sau Nurofen.

Vrei sa afli mai multe despre frumusetea zambetului tau?

Intreaba-ne despre estetica dintilor frontali pe adresa office@citydent.ro sau programeaza-ti o consultatie la specialistul tau CityDent online ori la tel. 021.230.21.96/0740.621.090

Galerie foto
  • ...