Cicitomus - Cosar autorizat curatare cosuri fum Bucuresti

Curatare seminee

Curatarea semineelor ce functioneaza cu combustibili solizi, se face impreuna cu cea a cosului de fum.

Este necesara aceasta curatare pentru a evita depunerile de funingine in racordul dintre focar si cosul de fum si cele din cosul de fum.

In cazul in care focarul este conectat la un cos de fum cu preluare verticala, curatarea cosului de fum se va face prin semineu (daca cosul de fum nu este prevazut cu usa vizitare)

Pe aceasta cale ne adresam montatorilor de cosuri de fum cu preluare verticala, cu rugamintea de a monta usa de vizitare cosului de fum, in imediata apropiere a locului de unde se face preluarea.

 

Ce inseamna "cos de fum cu preluare verticala"? Deasupra locului unde este montat semineul, se lasa un gol in planseu peste care se pune o placa din otel. Peste aceasta placa din otel se va monta un cos de fum ce nu va avea colector de condens si racord de fum, racordarea dintre focar si cos facandu-se prin partea inferioara a cosului de fum.

 

Daca un semineu se monteaza pe un perete exterior, cosul de fum la care se racordeaza, se poate monta la exterior, pe langa casa, respectandu-se regimul inaltimilor.

De ce sa apelati la un cosar autorizat curatare cosuri fum? Fiindca el cunoaste principiul de functionare al semineului, stie unde sunt facute legaturile dintre focar si cosul de fum. Pentru a evita pericolul desfacerii legaturilor dintre semine si cosul de fum, apelati la un cosar autorizat !

Galerie foto
  • ...