Cicitomus - Cosar autorizat curatare cosuri fum Bucuresti

Cicitomus - Detalii firma

Cicitomus 

a fost infiintata in anul 2007, avand ca activitate principala, comercializarea si montarea sistemelor de evacuare gaze de ardere (cosuri de fum). In anul 2009, din cauza faptului ca nu existau cosari ce sa intretina cosurile de fum profesionale, societatea a extins domeniul de activitate, scolarizand personalul angajat. Dupa scolarizari, in paralel cu practicarea activitatii de coserit, au urmat specializarile, atat in tara (prin intermediul ASFOCH – Asociatia Hornarilor, constructorilor de cosuri de fum si seminee), cat si in Germania si Olanda.In cadrul societatii, formarea profesionala si specializarile sunt continui. Dotarea cu scule profesionale a fost si este unul dintre principalele obiective.

Societatea CICITOMUS are ca scop si apararea intereselor profesionale si sociale ale cosarilor, realizarea unei unitati de actiune a acestora, în vederea întaririi autoritatii, prestigiului titlului si profesiei de cosar. Din aceste motive, CICITOMUS SRL este membru fondator al Asociatiei Cosarilor din Romania.

» Pasiunea pentru ceea ce facem

Pasiunea sta la baza a tot ceea ce intreprindem. Cunoastem cu precizie cerintele pietei aflate in plina dezvoltare si ne straduim, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare realizare in parte. Cunoastem de asemenea cu exactitate ca reusita unei companii de profil depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor lucrarilor dumneavoastra.

» Membru fondator in Asociatia Cosarilor din Romania

Impreuna cu o echipa de oameni pasionati de ceea ce fac, am pus bazele Asociatiei Cosarilor din Romania. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri.

» Respectul fata de clienti

Prin prisma gamei diversificate de servicii oferite (curatare cos frum, curatare hota restaurant, curatare centrale termice s.a.m.d.), incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitia dumneavoastra nu numai experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre in industria de profil – cosar autorizat, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare de curatare cos fum, curatare hota restaurant sau alte lucrari, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

» Dezvoltare continua

Respectarea angajamentelor pe care compania noastra si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Galerie foto
  • ...