Auditor Energetic pentru Cladiri Ing. Dumitru Catalin Razvan - Bucuresti

Certificat energetic Bucuresti

Pentru persoanele interesate de obtinerea unui certificat energetic, aceasta pagina contine urmatoarele informatii:

  • pretul certificatului energetic (cat costa obtinerea certificatului energetic daca folositi serviciile noastre);
  • cum se obtine certificatul energetic (actele necesare si pasii ce trebuie parcursi);

In paginile urmatoare vom vedea urmatoarele:

  • Din pagina informatii suplimentare vom vedea ce este certificatul de performanta energetica, daca avem nevoie si cand avem nevoie de acest document, precum si alte informatii utile;
  • In pagina despre noi vom prezenta echipa de auditori energetici atestati, o parte din portofoliul de lucrari si datele noastre de contact.

Conform Legii 372/2005, actul notarial de vanzare-cumparare a unei locuinte nu se poate incheia fara un certificat energetic, acest document fiind necesar deasemenea si pentru receptia unei cladiri nou construite.

In cazul in care la intocmirea acestor contracte de vanzare-cumparare nu exista un certificat energetic, acestea sunt supuse nulitatii relative si pot fi atacate in instanta.

Ne-am obisnuit sa-l vedem afisat pe toate electro-casnicele: televizoare, frigidere, masini de spalat, atunci cand vrem sa le cumparam, si ne indica clasa energetica a aparatului respectiv.

Acum trebuie sa-l avem si pentru propria noastra casa, mai ales atunci cand vrem sa o vindem sau sa o inchiriem!

Acest document se intocmeste conform legii doar de catre personal de specialitate, autorizat (auditori energetici atestati).

Suntem auditori energetici atestati cu mare experienta, am intocmit mii de certificate energetice (certificate de performanta energetica).

Galerie foto
  • ...