Oxigen - Centrul pentru sanatate Bacau

Internarea

La sosire vei fi întampinat de catre managerul centrului ce îti va prezenta clinica si te va ajuta sa te familiarizezi.

Apoi te vei întâlni cu unul dintre psihologii centrului si va avea loc evaluarea initiala care urmareste:

istoricul personal si de consum de alcool/droguri si semnele specifice ale intoxicatiei si/sau sindromului de abstinenta
conditiile biomedicale si complicatiile curente care, desi nu au legatura cu sindromul de abstinenta sau cu intoxicarea, necesita tratament deoarece pot genera riscuri ori pot complica procesul de asistenta si reabilitare;
conditiile psihologice si/sau psihiatrice, motivatie, risc de recadere;
conditiile sociale si familiale;
situatia juridica.      
Obiectivul evaluarii este identificarea caracteristicilor individuale ale beneficiarului, în vederea selectarii pentru accesul în programul terapeutic si individualizarii serviciilor medicale, psihologice si sociale în cadrul acestuia.

Intervievam si familia sau prietenii care va însotesc pentru a obtine informatii despre trecutul dependentei, manifestare, efectele asupra vietii beneficiarului.

Ti se va repartiza un terapeut personal care îti va coordona pasii, va monitoriza evolutia si te va sprijini pe durata întregului program.

Asistenta medicala va prelua actele medicale legate de istoricul tau si schema de tratament propusa pe care o ai de la medicul curant si îti va monitoriza starea de sanatate pe tot parcursul sederii tale în centru.

Kinetoterapeutul îti va verifica conditia fizica si va decide împreuna cu asistentul medical si cu terapeutul tau personal asupra programului de recuperare fizica.

Politica noastra privind confidentialitatea ajuta pacientii sa îsi protejeze identitatea. La centrul pentru sanatate Oxigen, confidentialitatea fiecarui pacient este un principiu de lucru esential. Nici un detaliu al celor care ne contacteaza sau urmeaza programul nostru nu este vreodata împartasit. Informatiile dumneavoastra personale sunt în siguranta.
Conditiile la internare sunt:
 
Vârsta minima 18 ani;
 
Sa fie libera alegere, prin recunoasterea dependentei si existenta unei motivatii pentru recuperare;
 
 Se face în absenta unor boli interne sau psihiatrice grave;
 
Nu necesita trimitere medicala;
 
Sa fie evaluat psihologic de un cadru competent din centrul nostru.

Galerie foto
  • ...