Cems Epc, Proiectare si executie instalatii electrice civile si industriale - Bucuresti

Managementul proiectelor

Managementul proiectelor este o activitate complexa care necesita respectarea unor reguli clare, parcurgerea unor etape predefinite si implica o capacitate de analiza si previzionare dezvoltata.

Parcurgerea etapelor asigura punerea în aplicare, corecta si completa, a activitatilor proiectului, conform timpului prognozat si bugetului stabilit. Folosirea corecta a tehnicilor de management a proiectelor va asigura atingerea criteriilor esentiale de succes ale proiectului pentru ca acesta sa fie relevant, fezabil si sustenabil.

Serviciile noastre de management de proiect includ stabilirea necesitatilor clientului, estimarea costurilor, pregatirea documentatiei de licitatie, verificarea proiectului, administrarea contractului, executia proiectului si verificarea lucrarilor finalizate. Întregul proiect, de la proiectare la punere în functiune, este supravegheat de un manager de proiect cu experienta. Inginerii implicati în proiect au aptitudini specializate si lucreaza în echipa pentru a atinge cu exactitate tintele stabilite de client. Printre proiectele finalizate cu succes se numara capacitati industriale greenfield, upgrade de sisteme de control al utilajelor, reparatii, retehnologizari si renovari ale sistemelor de instalatii si echipamente.

  • Manageri de proiect experimentati;
  • Utilizarea de aplicatii software performante;
  • Gestionarea unei comunicari eficiente între partile interesate;
  • Procesele de gestiune a proiectelor: initiere, planificare, executie, monitorizare si control, închiderea proiectului;
  • Managementul timpului, costurilor, riscurilor, achizitiilor.
Galerie foto
  • ...