Cems Epc, Proiectare si executie instalatii electrice civile si industriale - Bucuresti

Mentenanta instalatii electrice

Mentenanta adecvata a instalatiilor electrice si prevenirea defectiunilor reprezinta o activitate importanta pentru performantele de ansamblu ale unei capacitati de productie industriala.Asigurarea fiabilitatii instalatiilor electrice are ca efecte directe:

  • Evitarea opririlor în procesul de productie cauzate de întreruperi ale alimentarii cu energie;
  • Prelungirea duratei de functionare a echipamentelor;
  • Siguranta personalului si a utilajelor alimentate;
  • Eficienta energetica optima realizata prin functionarea echipamentelor în parametrii proiectati.

Organizarea activitatii de mentenanta a instalatiilor electrice implica o buna cunoastere a practicii în domeniu, proceduri clare de interventie, evaluarea riscurilor de defectiune si a gradului de criticitate a diferitelor echipamente.

Instrumentele specifice activiatii de mentenanta a instalatiilor electrice, inclusiv utilizarea unor aplicatii software dedicate si monitorizarea performantelor printr-un set de indicatori specifici, precum si un nivel ridicat de specializare a personalului în acest domeniu reprezinta condittii obligatorii pentru atingerea celor mai bune rezultate.

Clientii CEMS beneficiaza de o multitudine de servicii complexe furnizate de echipe specializate. Externalizarea serviciilor de mentenanta s-a dovedit a fi solutia optima pentru diminuarea costurilor cu mentenanta, concomitent cu o îmbunatatire a rezultatelor acestei activitati.

Galerie foto
  • ...