Castelino Baby - Gradinita Bucuresti

Prezentare Spatii Gradinita

Gradinita Castelino Baby ofera un mediu sigur, confortabil si plin de aventura pentru copii. De la intrarea principala, arhitectura gradinitei te poarta într-o lume de basm. Steagurile frumos arborate pe cladire creeaza o atmosfera magica, iar banerele si panourile cu personaje îndragite din povesti te încânta atât pe gardul gradinitei, cât si în interior. Curtea gradinitei este amenajata cu panouri mari ce înfatiseaza personaje din desene animate, stârnind curiozitatea copiilor înca de la prima lor intrare.

Scopul nostru este de a oferi copiilor un program educational bogat, desfasurat într-un mediu recreativ si relaxant, adaptat fiecarei vârste. Credem ca fiecare copil este special si are o curiozitate innascuta de a descoperi lumea în care traieste, de a întelege cum functioneaza aceasta si de a fi capabil sa faca parte din societate, respectând obiceiurile morale si culturale. Perioada 0-6 ani este cruciala în dezvoltarea copilului, deoarece în acest interval acestia au capacitatea impresionanta de a absorbi informatii si impresii într-un mod unic.

Gradinita Castelino Baby se afla într-o cladire situata într-o zona centrala a capitalei, în Bucuresti, pe strada Prof. Ion Ursu, nr. 21. Cladirea are un regim de înaltime format din subsol, parter, etaj si mansarda, cu o suprafata desfasurata de 417 metri patrati, având o forma aproximativ dreptunghiulara. Curtea gradinitei are o suprafata de 223 metri patrati.

Curtea

dispune de module de joaca, ansamble tematice, trambuline pentru copii si jucarii exterioare din material plastic special alese si concepute pentru copiii prescolari (fara colturi), care aduc bucurie, culoare si zâmbete în ochii copiilor si ofera o multime de variante de a alege si a se juca în echipa si sau individual astfel spus a continua procesul învatarii prin intermediul jocului intr-un mod distractiv si sanatos.

Gradinita cu program normal si program prelungit Castelino Baby organizeaza un serviciu complet, acoperind un program zilnic pentru copii de grupa mica, mijlocie si mare cu un program educational complex cu activitati creative, sportive, artistice si de relaxare, multe activitati desfasurate în aer liber cat si in interiorul cladirii, 2 mese/zi si 3 gustari si personal calificat care sa se ocupe de copii, într-un mediu sigur de poveste.

 

Cladirea

este structurata pe parter, etaj 1 si 2 si este dotatata cu sistem alarma antiefractie (paza) cu autorizatie pentru instalare, punere in functiune si mentenanta plasat pe holul de la intrarea in incinta cladirii si sistem de detectie si avertizare la incendiu/centrala de foc cu autorizatii de proiectare si instalare si aparatura electronica pentru inregistratoare ale tuturor evenimentelor care se inregistreaza in harduri UPS.

Pardoselile acoperite cu covor PVC atiderapant lipit care acopera si plinta, fiind ridicat in scafa, cu proprietati antialunecare, antibacteriene, antimucegai, si antizgomot.

Din punct de vedere logistic bucataria este complet utilata cu electrocasnice, mobilierul si instalatiile cuprind bancuri de lucru din inox, spatii din inox pentru depozitarea veselei, hota profesionala, frigidere pentru contraprobe, masina profesionala de spalat vase de dimensiuni mari si lampa UV programata sa porneasca in fiecare zi dupa terminarea programului de lucru astfel incat aerul sa fie curat si sterilizat.

Calitatea apei de la robinet este imbunatatita cu ajutorul sistemului de filtrare special al apei (Espring) care distruge eficient si totodata previne aparitia a mai mult de 99,99% dintre bacteriile si virusurile din apa potabila care provoaca boli cu transmitere prin apa si indeparteaza peste 160 de contaminanti care pot avea efect nociv asupra sanatatii.

Meniul zilei gândit si elaborat de nutritionist este afisat atat la bucatarie cat si la sala de mese, alaturi de o fisa in care sunt prezentate situatiile particulare pe care le prezinta copiii din punct de vedere al alergiilor sau alimentelor care trebuie evitate

Finisajele claselor sunt deosebite, frumos decorate pe teme si personaje, usile claselor sunt acoperite cu autocolant cu scene din desene animate ale personajului care da numele clasei, fiecare clasa in parte fiind definita cu ajutorul decoratiunilor interioare sau culori care exprima personajele din desenul animat respectiv.

Spatiile educationale pregatite si organizate destinate fiecarei sali de activitati stimuleaza mintea creativa a copilului, dobandirea cunostintelor fiind un efect secundar al activitatilor sale. Pentru gradinita CASTELINO BABY copilul este in centrul atentiei, educatoarea ghidandu-l in dezvoltarea sa spre a-si atinge potentialul maxim

Încaperile sunt astfel organizate încât sa asigure comunicarea directa între clase si vestiar si din clase în izolator. Se continua apoi, legatura directa între clase si toalete. Pe de alta parte, salile de clasa au legatura directa cu spatiul de joaca si cabinetul medical. Salile de grupa sunt dedicate copiilor in functie de grupa de varsta din fac parte, astfel incat copiii de grupa mica sa isi desfasoare activitatea in clasele de la parter, iar cei din grupele mijlocie si mare in clasele de la etajul superior.

Suprafata generoasa a spatiului este total amenajata pe placul copiilor cu clase frumos decorate, mobilier nou, materiale dedicate, cu dispozitive audio-video si pentru securitate performante si dotate cu electronice de ultima generatie. Toate clasele sunt dotate cu materiale educationale, carticele, jucarii, materiale auxiliaere si jocuri aranjate pe sectoare.

Sala de sport este dotata cu materiale si echipament special confectionat si achizitionat pentru copii cu saltele, spaliere, mingii si materiale de înalta calitate care îndeplinesc cerintele de igiena si în care copiii fac exercitii de zi cu zi atat de importante în dezvoltarea fizica.

Biblioteca este frumos aranjata, cartile de copii stau cuminti în dulapurile cu etajere din lemn, aranjate pe rafturi in functie de categoria din care fac parte: fond de carte, auxiliare, CD, DVD, Softuri educationale, enciclopedii.

Paturile cu saltele prevazute cu fibre din nuca de cocos au husa lavabila si antialergica, nu se incarca electrostatic, nu retine praful. Husa este tratata special oferind protectie impotriva dezvoltarii acarienilor.

Curatarea, spalarea si dezinfectarea se efectueaza cu detergenti profesionali, prietenosi cu mediul ridicandu-se la standardele cele mai inalte. Clasele are lampa de veghe sub forma de luna care creeaza o atmosfera placuta si confortabila copiilor, o lumina difuza care pregateste copiii pentru somnul de pranz.

Galerie foto
  • ...