Caminul de Batrani Casa mea Eden - Bihor

Despre noi

“Casa mea Eden”, in curand casa dumneavoastra, se afla pozitionata intr-o zona rurala pitoreasca, in care arealul geografic este generos in diversitatea si estetica sa. Zona deluroasa, imprejmuita de paduri si verdeata, cuprinde o priveliste demna de contemplat prin resursele sale naturale.

Aerul curat, proaspat, ozonat, lipsit de poluarea urbana, vine in intampinarea unui mod de viata sanatos, in care dinamica, efortul fizic relaxat ori promenadele sunt nelipsite. De altfel, Casa mea Eden se afla in apropierea raului Crisul Negru, pretext pentru plimbarile in aer liber ale rezidentilor.

Proximitatile geografice ale institutiei Casa mea Eden situeaza Oradea la cca 50 km departare, statiunea Baile Felix aflandu-se la aproximativ 40 minute departare de condus, aceasta destinatie oferind posibilitati multiple de tratament si relaxare precum parafina, diadinamic, acolada, magnetodiaflux, aerosoli si multe alte proceduri.

Colectivul nostru de angajati este selectat atent, oferind servicii la standarde europene rezidentilor care vor gasi in Casa mea Eden o familie sociala unita, un climat moral si psihologic bine definit, aderand la un set de valori, norme si principii care configureaza un mod de viata european.

Pentru ca ingrijirea rezidentilor nostri este o prioritate suverana, puteti observa indeaproape starea celor dragi, activitatea acestora precum si calitatea extraordinara a serviciilor de care se bucura, recurgand la sistemul nostru de supraveghere video live 24/7.

Casa mea Eden este o echipa solida de profesionisti care considera ingrijirea celor varstnici un proiect realizat cu demnitate, dedicatie si pretuire.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0753653592; 0753627278
Str. Principala, nr. 10, Soimi, judetul Bihor
Distribuie