Casa Funerara Memory

Organizari parastase

Cum organizezi un parastas ?

Organizare parastas (pomana), una dintre datoriile morale, dar si religioase, pe care le avem in momentul in care o persoana apropiata ne paraseste este sa organizam parastase la anumite perioade, pentru cinstirea sufletului sau.

Un parastas insa necesita multa munca mai ales daca vrei sa il organizezi acasa, pentru ca trebuie sa iei in considerare nu doar felurile de mancare pe care vrei sa le pregatesti, ci si alte lucruri ce tin de pomenirea persoanei decedate, cum ar fi pachete pe care le vei da celor prezenti, colaci sau coliva.

Daca esti pentru prima data intr-o astfel de situatie, s-ar putea ca toate grijile sa te copleseasca si sa nu stii cum sa te organizezi, o firma specializata in pregatirea parastaselor te-ar putea ajuta.

Serviciile de organizare implica consilierea si alcatuirea unui meniu, in functie de dorintele si gusturile tale, si planificarea evenimentului in cel mai mic detaliu, cu toate lucrurile necesare. Tot ce va trebui tu sa faci este sa te prezinti alaturi de familie si prieteni la parastas.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744651700; 0727509242
Str. Cuza Voda, nr. 13, Dobroesti, judetul Ilfov
Distribuie