Casa Funerara Memory

Consiliere funerara

CONSILIERE FUNERARA
In cazul decesului unei persoane dragi, apar mai multe lucruri administrative ce trebuie rezolvate, obtinerea unui certificat medical constatator deces sau adeverinta de inhumare fiind doar cateva dintre ele.

Pe langa pachetele funerare pe care le punem la dispozitie, oferim si consultanta pentru intocmirea intregului set de acte deces:

– Medic constatare deces
– Efectuarea imbalsamarii
– Eliberarea certificatului de tanatopraxie
– Eliberarea certificatului de imbalsamare
– Cosmetizare, imbalsamare, tanatopraxie si igienizare
– Consiliere in obtinerea locului de veci
De asemenea, ne ocupam de obtinere certificat si adeverinta de inhumare (Starea Civila) si va ajutam sa intocmiti dosarul pentru ajutorul de inmormantare din partea statului si / sau a angajatorului. In acest fel, puteti avea pregatit intregul necesar de acte deces intr-un timp foarte scurt.
MEDIC CONSTATARE DECES
Constatarea de deces se realizeaza prin examinarea directa a corpului persoanei, verificand astfel absenta semnelor vitale (puls, bataile inimii, respiratie, tonus musculat, tonusul pleoapelor, etc.). In astfel de situatii, se intocmeste un certificat medical pentru constatatarea decesului.

Ne dorim sa oferim clientilor nostrii cele mai complete servicii, astfel avem in considerare si constatarea decesului, punand astfel la dispozitie un medic care sa va ocupa de aceasta problema. Prin urmare, trebuie doar sa ne contactati telefonic pentru a ne comunica adresa la care este persoana decedata, si medicul nostru va ajunge la locul respectiv, iar eliberarea certificatului constatator se va face dupa 24 de ore, conform legii.
INTOCMIREA ACTELOR
Va oferim sprijin pentru rezolvarea problemelor birocratice legate de deces, ajutându-va la întocmirea tutuor actelor necesare pentru înmormântare precum si a dosarului pentru ajutorul de înmormântare.

Actele necesare pentru înhumare / incinerare:

- Copie dupa certificatul constator al decesului
- Certificatul de imbalsamare
- Aviz DSP-Directia de Sanatate publica
- Certificat de deces / adeverinta de inhumare
Ajutorul de înmormântare este un drept legal al tuturor pensionarilor. Se acorda unui membru din familie, sau celui care s-a ocupat de inmormantarea persoanei decedate, dar doar daca persoana decedata a beneficiat de pensie de la Casa Nationala de Pensii. Pentru ridicarea ajutorului de deces este necesara dovada cheltuielilor pentru serviciile de inmormantare.

Actele necesare pentru obtinerea ajutorului de înmormântare:

- Certificat de deces (original si copie)
- Buletinul de identitate sau Cartea de identitate a solicitantului (original si copie)
- Talonul de pensie al persoanei decedate
- Factura fiscala din care reies cheltuielile de înmormântare
- Formular tip pentru ajutorul de înmormântare

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0744651700; 0727509242
Str. Cuza Voda, nr. 13, Dobroesti, judetul Ilfov
Distribuie