Casa de Avocatura Burlacu - Bucuresti

Litigii

Am reprezentat in fata instantelor de judecata atat persoane particulare in litigii civile cat si societati comerciale din domenii variate ale industriei. Serviciile oferite in acest domeniu se intind de la consultanta, indrumare si negocieri pana la reprezentare in litigii comerciale deosebit de complexe, redactarea de actiuni in justitie, intampinari, apeluri, recursuri, contestatii in anulare, efectuare proceduri de conciliere, contestatii la executare, intampinari, interogatorii, raspunsuri la interogatorii, note de sedinta, obiective ale exeprtizelor judiciare si obiectiuni la exepertizele judiciare precum si alte acte juridice cum ar fi procuri generale si procuri speciale, notificari, etc.

De asemenea oferim servicii de reprezentare in domeniul conflictelor de munca, inclusiv pretentii referitoare la concedieri sau dispute cu privire la contractele individuale de munca.

Oferim clientilor consultanta necesara in evaluarea sanselor de succes cat si toate celelalte posibilitati de solutionare amiabila a conflictului. In cazul in care decizia este luata si se actioneaza in instanta, pregatirea pentru judecata este organizata de o echipa potrivita complexitatii si gradului de dificultate al dosarului asa incat se obtin eficientizare ridicata si costuri reduse.

Galerie foto
  • ...