Casa de Avocatura Burlacu - Bucuresti

Drept civil

Experienta noastra in fata instantelor de judecata a fost dobandita prin asistarea si reprezentarea atat a paratilor cat si a reclamantilor in litigii complexe civile, comerciale si in contencios administrativ.

Incercam de la bun inceput sa evaluam riscurile, costurile si beneficiile potentiale rezultate din aducerea unui conflict in fata instantelor de judecata si oferim consultanta necesara pentru a sprijini clientii in luarea celei mai bune si informate decizii.

Oferim reprezentare in instanta in cauze deosebit de diverse, pornind de la vanzari de bunuri, prestari de servicii, dispute si litigii pe marginea unor contracte comerciale sau civile, neintelegeri si conflicte intre actionari sau asociati, litigii in legatura cu tranzactii imobiliare, dreptul muncii, reprezentare in procedura de reorganizare judiciara si faliment atat pentru creditori cat si pentru debitori, conflicte in legatura cu operatiuni de plata si garantie efectuate prin cecuri, cambii, bilete la ordin, acreditive documentare, incasso, etc. cat si in alte conflicte civile, comerciale sau administrative.

In acest sens instrumentam in cele mai bune conditii atat litigiile implicand numai doua parti cat si cele cu mai multe parti avand interese contrare, la toate nivelurile de jurisdictie din Romania.

Galerie foto
  • ...