Seniore - Camin de batrani Ilfov

Facilitati exterior

Caminul de batrani “SENIORE” pune la dispozitie gradina exterioara cu o suprafata de 1500mp, unde va puteti bucura de aer liber si mici plimbari.
Indiferent daca va cautati pentru dvs. sau pentru un membru al familiei, suntem dedicati sa va facem decizia mai usoara. Este vorba despre alegere si mentinerea independentei maxime, asigurand in acelasi timp siguranta, securitate si sanatate.
Ne intalnim cu familiile si cu noii rezidenti pentru a stabili planuri specifice, individuale, care sa cuprinda ingrijirea sanatatii, interactiunea sociala, nevoile nutritionale si o viata activa.
Programele noastre zilnice acopera cinci domenii diferite: fizic, intelectual, emotional, social si spiritual. Stim cum programele de acest gen ii ajuta pe seniori sa se conecteze, sa-si urmareasca interesele si sa ramana implicati. Programele sunt concepute pentru a se potrivi tuturor nivelurilor de abilitati.
Gradina exterioara este frumos amenajata,loc unde puteti socializa, va puteti bucura de jocuri de societate, terapie prin muzica, activitati fizice si chiar gradinarit.
In zilele frumoase, seniorii se pot relaxa si bucura de soare pe terasa dotata cu mese, scaune si balansoare, un loc ideal pentru odihna si socializare.
Gradina poate fi decorata cu ce doriti, astfel sa creati propriul mediu, in care familia si prietenii sa se bucure de vizita.
Incurajam participarea familiei la toate evenimentele noastre. Fie ca este vorba de un ceai special de Ziua Mamei sau de o simpla vizita, familiile sunt intotdeauna invitate sa faca parte din comunitatile noastre. Nepotii sunt bineveniti in special.
Planificam in mod specific evenimente care sa aduca familiile impreuna.

Galerie foto
  • ...