Seniore - Camin de batrani Ilfov

Facilitati interior

In caminul de batrani “SENIORE” punem la dispozitie 12 camere spatioase si aerisite. Camerele sunt dotate cu paturi medicale automizate, disponibile 2,3,4 sau 5 locuri.
Pentru a asigura o comunicare rapida si sigura intre rezidenti si personal, paturile dispun de sonerie.
Mobilierul este unul nou si modern, iar in fiecare camera exista televizor LCD.
In anotimpul calduros ,atmosfera interioara devine una placuta cu ajutorul climatizarii interioare ,ce exista pe fiecare etaj.
Serviciile de menaj vor asigura igienizarea camerei.
GRAFIC 2020
 
 
Confortul rezidentilor
Conditii deosebite pentru ca varstnicii sa se bucure de siguranta, atentie si confort
 
Serviciile caminului
Oferim servicii, ce promoveaza respectul, imputernicirea, independenta si demnitatea intr-un mediu familiar, oferind alegere, intimitate si distractie. Acest serviciu de calitate este furnizat prin planificarea individuala a ingrijirii, in urma evaluarilor complete ale nevoilor individuale ale rezidentilor caminului de batrani ``SENIORE``
Persoanele in varsta pe care le iubim sunt cele care ne-au invatat sensul unei vieti pline. Ne-au aratat ca plinatatea nu provine din ceea ce este in calendarul tau, sau de cat de repede poti alerga sau din cladirea in care te afli. Plinatatea vietii provine din caldura conexiunii umane. Provine din a fi inconjurat de oameni care vin cand suni, care asculta si inteleg, care te ajuta sa fii cel mai bun. Oameni care petrec timp si va impartasesc povestile. Cine ajunge de unde vine.Cui ii pasa.

Galerie foto
  • ...