BTM Corporate Security - Paza si protectie Bucuresti

Paza si protectie

In timpul desfasurarii activitatii Agentii de securitate vor avea urmatoarele misiuni principale:

  •  Asigurarea pazei, a protectiei personalului si bunurilor proprietatea beneficiarului contra oricaror manifestari sau fapte antisociale, cum ar fi: furturile, acte de violenta, distrugeri, etc.
  • Asigurarea si verificarea bunei desfasurari a activitatii de aprovizionare operativa a OBIECTIVULUI sau a depozitelor acestuia, în scopul prevenirii oricaror posibilitati de sustragere din mijloace de transport, la descarcarea si/sau încarcarea din depozit.
  • Asigurarea respectarii de catre angajatii BENEFICIARULUI a Regulamentului de ordine interioara privind accesul, circulatia si iesirea din incinta OBIECTIVULUI si / sau a anexelor acestuia.
  • Luarea masurilor de rigoare în caz de tentativa de furt sau de violenta pe teritoriul OBIECTIVULUI, mergând pâna la imobilizarea vinovatilor si predarea acestora organelor de politie competente; sesizarea operativa a acestor organe de ordine, în cazul producerii de astfel de evenimente în spatiile apartinând BENEFICIARULUI.
  • Prevenirea fenomenelor de panica si combaterea acestora, în functie de situatia în fapt, de eventualitatea unor cazuri fortuite sau de forta majora (întreruperea inopinanta a curentului electric, incendiu, inundatie, cutremur etc.), luarea tuturor masurilor în functie de circumstantele producerii evenimentelor, pentru eliminarea si restrângerea consecintelor periculoase. În asemenea situatii, atributiile principale ale agentilor de paza si protectie vor fi: acordarea primului ajutor victimelor si salvarea, în masura posibilitatilor, a vietii acestora, a bunurilor din patrimoniul BENEFICIARULUI.
  • Tinerea unui regim operativ de evidenta în care se consemneaza evenimentele aparute, masurile luate, precum si orice dispozitii primite pe linie de serviciu de la conducerea PRESTATORULUI sau de la conducerea firmei BENEFICIARULUI.
Galerie foto
  • ...