Blocinstal - Instalatii termice, sanitare, gaze, Bucuresti

Mentenanta si Servicii Asociatie de Proprietari

ucrarile de mentenanta si serviciile asociatiei de proprietari sunt vitale intr-o comunitate unde locuiesc mai multe familii.Orice instalatie electrica, de gaze sau de apa trebuie sa functioneze in parametrii normali, mai ales cand este vorba de mai multi locatari la un loc, precum cei care locuiesc la bloc. In acest fel se evita consumul nejustificat si se mentine siguranta celor din jur.

Cu noi ai servicii profesionale de mentenanta destinate asociatiilor de proprietari.

Specialistii recomanda ca anual sa se efectueze operatiuni de mentenanta, pentru a remedia imediat ce sunt sesizate neregulile ce pot pune in pericol locatarii.

Ai nevoie de Servicii de Mentenanta pentru asociatii de proprietari? Vrei sa stii cat costa?CONTACTEAZA-NE! De ce sa ne alegi pentru servicii de mentenanta pentru asociatii de proprietari

 

Suntem o companie cu o echipa intreaga de instalatori profesionisti, autorizati, gata oricand pentru a-ti rezolva problemele rapid, fara costuri suplimentare, cu maxima eficienta si garantie a calitatii.

Serviciile noastre sunt profesionale, deoarece reprezentam o firma cu ani intregi de vechime in domeniu. Va oferim:

 

  • Externalizarea serviciilor de intretinere si reparatii
  • Asigurarea functionarii optime a instalatiilor cladirii
  • Intretinerea preventiva si corecta
  • Mentenanta instalatii sanitare sau de gaze
  • Reparatii si racordari la coloana de apa
  • Montaj robineti si racroduri flexibile
  • Montaj sifoane in pardoseala
  • Reparatii avarii instalatie de apa
  • ORICE alte servicii de instalatii si/sau mentenanta necesare cladirilor si blocurilor de locuit

 

Ne gasesti la telefon  0742 786 277 sau la adresa de e-mail: 

 

Ce inseamna mentenanta si servicii asociatie de propritari

Cand faci parte dintr-un imobil care are asociatie de propritari, aceasta are obligatia de a angaja pe cineva responsabil cu mentenanta imobillului. Este nevoie de cineva care sa fie disponibil pentru orice fel de reparatii ale instalatiilor sanitare si de gaz.

Noi prestam servicii de intretinere si reparatii realizate de personal calificat si autorizat. Daca sunt probleme care necesita interventie cum ar fi defectiuni sau spargerea tevilor imobilului, reparatii pe coloana si la tevile comune de apa calda si rece sau probleme la canalizare si gaz, noi oferim solutia perfecta. Prin incheiarea contractului intre asociatia de proprietari si Blocinstal, noi garantam o functionare corecta a instalatiilor si reparatia acestora cand e cazul.

Vrei sa stii Pretul pentru Servicii de Mentenanta pentru asociatii de proprietari?CONTACTEAZA-NE!  Functionarea optima a instalatiilor cladirii

Functionarea optima a instalatiilor cladirii asociatiei de proprietari este foarte importanta. Atat mentenanta instalatiilor sanitare si de gaz, cat si reparrea acestora in cazul unor defectiuni sunt extrem de importante.

Reparatia instalatiilor imobilelor  nu reprezinta o joaca. Oricand se pot intampla accidente din cauza functionarii necorespunzatoare a acestora sau a unor „incepatori” care cred ca munca unei firme specializate poate fi facuta cu pricepere de catre oricine.

 

Servicii de urgenta mentenanta a instalatiei

Daca este  o urgenta cu instalatiile sanitare si de gaz a imobilului asociatiei de propritari, noi iti oferim servicii non stop. In cazul in care apar probleme cu tevile sparte, scurgeri infundate, sau instalatii care nu mai functioneaza corect, poti apela la serviciile noastre si un instalator autorizat va veni la imobil la orice ora.  Serviciile noastre acopera atat Bucurestiul cat si Ilfovul si imprejurimile.

 

Personal cu experienta

Instalatorii  care sunt anagajatii nostrii, sunt persoane cu experienta de ani de zile in domeniul reparatiilor sanitare si de gaz. Este necesara o experienta indelungata pentru ca instalatorul sa aiba experienta vasta in domeniu si nicio situatie de criza sa nu fie o problema pentru el. Din acest motiv, cu atat mai mult este nevoie de un instalator cu experienta cand este vorba despre un imobil si problemele pe care acesta le-ar putea avea la nivel de instalatii.

 

Transparenta preturilor si factura

La noi nu vei gasi preturi ascunse. Inainte de orice tip de lucrare, asociatia de proprietari  va sti cat trebuie sa plateasca si se va primi factura pentru contravaloarea serviciilor. Stim cum este sa ai de rezolvat o situatie care implica un serviciu, sa ti se zica un pret si la sfarsit sa fii nevoit sa platesti dublu fara explicatii. Din acest motiv toate serviciile noastre de instalatii sanitare, gaz si mentenanta au garantia calitatii, preturi transparente cat si factura. Toate preturile noastre vor fi justificate si vom oferi sfaturi pentru intretinerea si evitarea unor situatii neplacute pe viitor.

 

Servicii de calitate

In acest domeniu, daca doresti sa-ti angajezi o firma pentru lucrari de mentenanta sau reparatii  nu cel mai ieftin este si cel mai bun. Gustul amar a lucrului prost facut ramane mult dupa ce euforia unui pret mic a trecut. Servicille noastre in materie de mentenanta a imobilelor asociatiilor de propritari, sunt servicii de cea mai buna calitate. Oferim cele mai bune servicii fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

 

Pret pentru servicii de mentenanta asociatie locatari

Toate preturile vor fi comunicate dupa ce se discuta telefonic, in functie de numarul imobilelor si marimea acestora. Pentru ca fiecare situatie e diferita, inainte de comunicarea pretului trebuie analizata situatia dar si munca si materiale necesare. Noi nu facem rabat de calitate si orice serviciu oferit este garantia lucrului facut corect si responsabil.

 

Angajand o firma care se ocupa de mentenanta serviciilor asociatiilor de proprietari vei externaliza serviciile de intretinere si reparatii ale oricaror tipuri de instalatii, si nu va trebui sa caute  asociatia de propritari o persoana specializata d efiecare data cand este nevoie de o reparatie. Intretinerea se va face in mod corect pentru a preveni eventualele accidente.

Firma nostra va ofera reparatii si racordari la coloana de apa dar si montaj de robineti si racorduri flexibile. Daca exista avarii a  instalatiei de apa sau gaz, acestea vor fi efectuate de catre noi.

Ne gasesti la telefon  0742 786 277 sau la adresa de e-mail: 

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0742786277; 0730008074
Sos. Mihai Bravu, Nr. 434, Bloc V16, Sector 3, Bucuresti
Distribuie