Blocinstal - Instalatii termice, sanitare, gaze, Bucuresti

Instalator Sanitar - Servicii

Oferim servicii de instalatii sanitare in Bucuresti si Jud. Ilfov

 

Nu exista niciodata un moment potrivit pentru o urgenta la instalatiile sanitare. Din acest motiv trebuie sa stii ca te poti baza pe un instalator sanitar care sa vina la timp si sa fie profesionist.Insa, nu e bine sa angajezi chiar orice instalator ci trebuie sa-l gasesti pe cel potrivit, care-si face treaba bine, corect si are un pret pe care sa ti-l poti permite.

Un profesionist ti se poate parea scump doar pentru ca nu realizezi cat de mult te costa la nesfarsit un amator.

Instalatiile din casa ta iti fac probleme? Nu iti pune confortul sau chiar viata in pericol. Cheama de urgenta un instalator autorizat!CONTACTEAZA-NE! De ce sa alegi un instalator sanitar de la blocinstal.ro?

Serviciile noastre sunt profesionale, deoarece reprezentam o firma cu ani intregi de vechime in domeniu. Reparatia instalatiilor din casa ta nu reprezinta o joaca. Oricand se pot intampla accidente din cauza functionarii necorespunzatoare a acestora. Noi iti oferim:

  • Instalatori sanitari profesionisti
  • Instalatori autorizati
  • Rapiditate in rezolvarea problemelor
  • Fara costuri suplimentare
  • Eficienta maxima
  • Garantia calitatii

Asigura-te ca lasi problemele pe mana profesionistilor. Pentru siguranta ta si a familiei tale.

Instalatiile din casa ta iti fac probleme? Nu iti pune confortul sau chiar viata in pericol. Cheama de urgenta un instalator autorizat!CONTACTEAZA-NE!  Alte informatii despre serviciile noastre de instalatii sanitare

Un instalator sanitar bun in Bucuresti, dar si in general, are nevoie de cateva calitati esentiale. Inainte de a-ti alege instalatorul sanitar potrivit, ia in considerare urmatoarele aspecte:

 

Instalatori sanitari autorizati

Asigura-te ca instalatorul cu care lucrezi este autorizat si firma prin care-l angajezi este de incredere. Nu risca siguranta ta si a familiei tale lucrand cu cineva care nu are competentele necesare. Autorizatia instalatorului sanitar este vitala pentru ca acesta sa reuseasca sa-si faca treaba in mod profesionist, lipsit de risc si cu garantia calitatii. Noi avem o experienta de ani de zile in domeniul instalatiilor sanitare si instalatorii nostrii sunt cu totii autorizati, asa ca poti apela la serviciile noastre cu toata increderea.

 

Servicii de instalatii sanitare de urgenta

Daca ai o urgenta cu instalatiile sanitare, noi iti oferim servicii non stop. In cazul in care ai o problema cu tevi sparte, scurgeri infundate, sau chiuvete si wc-uri care nu mai functioneaza corect, poti apela la serviciile nostre si un instalator sanitar va veni la dominciliul tau la orice ora. Serviciile noastre acopera Bucurestiul cat si Ilfovul si imprejurimile.

 

Avem personal cu experienta in zona instalatiilor

Instalatorii sanitari care sunt anagajatii nostrii, sunt persoane cu experienta de ani de zile in domeniul reparatiilor sanitare. Este necesara o experienta indelungata pentru ca instalatorul sa aiba experienta vasta in domeniu si nicio situatie de criza sa nu fie o problema pentru el.Daca alegi un instalator sanitar cu experienta nu risti ca lucrarea pe care o executa sa se defecteze in viitorul apropiat plus ca, noi oferim si garantie pentru lucrarile pe care le efectuam.

Oferim preturi transparente si factura

La noi nu vei gasi preturi ascunse. Inainte de orice tip de lucrare vei sti cat trebuie sa platesti si vei primi si factura pentru contravaloarea serviciilor. Stim cum este sa ai de rezolvat o situatie care implica un instalator, sa ti se zica un pret si la sfarsit sa fii nevoit sa platesti dublu fara explicatii. Din acest motiv toate serviciile noastre de instalatii sanitare au garantia calitatii, preturi transparente cat si factura. Toate preturile noastre vor fi justificate cat si sfaturi pentru intretinerea si evitarea unor situatii neplacute pe viitor.

 

Oferim Servicii de instlatii sanitare de calitate

In acest domeniu, daca doresti sa-ti angajezi un instalator sanitar, nu cel mai ieftin este si cel mai bun. Gustul amar a lucrului prost facut ramane mult dupa ce euforia unui pret mic a trecut. Servicille noastre in materie de instalatii sanitare sunt servicii de cea mai buna calitate. Atat instalatorii sanitari cu care colaboram, cat si firma noastra, ofera cele mai bune servicii fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

 

Avem servicii NON STOP de instalatii sanitare

O teava sparta in miez de noapte este unul dintre cele mai neplacute evenimente care se pot intampla intr-o gospodarie. Riscul de inundatie si de distrugere a lucrurilor din casa, a parchetului si mobilelor este foarte crescut. Sa nu mai vorbim de vecinii pe care-i poti inunda.

Pentru evenimente de genul acesta, noi oferim servicii non stop. Poti apela un instalatori sanitari autorizati la orice ora din zi sau din noapte. Acestia iti vor rezolva situatiile neplacute asa ca poti suna cu incredere.

 

Alte servicii pe care le oferim

Daca ai nevoie de oricare dintre serviciile de mai jos, apeleaza cu incredere la noi:

  • Montare, inlocuire sau repararea bateriilor in bucatarie sau baie
  • Montare, inlocuire sau reparea chiuvetelor
  • Montare, inlocuire sau repararea wc-urilor si rezervoarelor de wc
  • Montare, inlocuire sau reparea cazilor si cabinelor de dus
  • Desfundare scurgerilor din baie si bucatarie
  • Montarea apometrelor
  • Repararea tevilor sparte
  • Probleme cu canalizarea

 

Pretul serviciilor de instalatii sanitare

Toate preturile vor fi comunicate dupa ce se discuta problema instalatiilor sanitare. Pentru ca fiecare situatie e diferita, inainte de comunicarea pretului trebuie analizata situatia si ce munca si materiale necesita. Noi nu facem rabat de calitate si orice serviciu oferit este garantia lucrului facut corect si responsabil

Apelati cu incredere la numarul de telefon 0742 786 277 pentru a afla mai multe detalii.

Te putem ajuta cu o echipa intreaga de instalatori profesionisti, autorizati, pentru a-ti rezolva problemele rapid, fara costuri suplimentare, cu maxima eficienta si garantie a calitatii. Serviciile noastre sunt profesionale, deoarece reprezentam o firma cu ani intregi de vechime in domeniu. Daca te confrunti cu tevi sparte, chiuvete infundate sau probleme cu canalizarea, suntem aici pentru orice tip de problema.

De fiecare data cand ai nevoie de un instalator sanitar, vei putea gasi in noi sprijinul necesar. Activam in Bucuresti, in toate sectoarele, dar si in Ilfov si in imprejurimi. Daca ai nevoie de noi, contacteaza-ne. Te putem ajuta cu reparatii si montaj centrale termice, reparatii tevi sparte, inlocuire si reparatii calorifere, desfundare WC, desfundare canalizare si scurgeri si multe alte solutii.

Instalatorii sanitari veniti prin firma noastra iti vor oferi cele mai bune servicii de pe piata, cu garantia calitatii, factura pe suma solicitata si profesionalism la cote maxime. Daca ai nevoie de un instalator sanitar in Bucuresti sau Ilfov, contacteaza-ne oricand ai nevoie, indiferent de ora.

Ne gasesti la telefon  0742 786 277 sau la adresa de e-mail: 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0742786277; 0730008074
Sos. Mihai Bravu, Nr. 434, Bloc V16, Sector 3, Bucuresti
Distribuie