BIA Human Capital Solutions - Human Resources Consulting Company

HR Manager Extern

Esti în acel moment în care te simti coplesit de activitatile administrative din business si ai avea nevoie de un specialist care sa preia activitatea de bugetare, salarizarea si administrarea de personal, cercetarile disciplinare si recrutarea. Poate nu-ti mai doresti sa porti atâtea „palarii” pentru fiecare dintre aceste activitati siti-ar placea ca un profesionist sa preia responsabilitatea lor, pentru ca tu sa ai mai mult timp sa te ocupi de planurile de dezvoltare a afacerii.

Ai identificat nevoia business-ului tau, dar cine se va ocupa de toate aceste roluri? Poate te gândesti la un office manager, la managerul de operatiuni, la contabil sau la specialistul de payroll. Toate aceste roluri evolueaza spre functia de HR Manager pe masura ce business-ul se dezvolta, dar, de multe ori, colegii sunt specializati doar pe o nisa si nu au, poate, cunostinte despre legislatia muncii, recrutarea activa, necesitatea auditului dosarelor de personal sau nu cunosc pasii unei cercetari disciplinare. 

Primul impuls este sa recrutezi la nivel intern un HR Manager, o persoana cu experienta în roluri similare. Dar te-ai întrebat daca aceasta persoana va avea ocazia sa aduca valoare în companie, sa contribuie la cresterea motivatiei oamenilor, prin identificarea rolurilor potrivite, precum si a beneficiilor pe care acestia si le doresc? Va avea ocazia de a-si folosi creativitatea pentru a crea experiente memorabile pentru angajati si campanii de employer branding sau doar va avea un rol operational? Daca raspunsul este: va avea un rol operational, te poti astepta ca HR Managerul in-house sa nu aiba motivatia de a face activitatile administrative pe termen lung. Dar acum ai optiunea de a alege un HR Manager Extern.

BIA Human Capital Solutions are toate competentele necesare pentru a prelua activitatea unui HR Manager.

Galerie foto
  • ...