BIA Human Capital Solutions - Human Resources Consulting Company

Recrutare de personal

De mai bine de 25 de aniBIA Human Capital Solutions este alaturi de organizatiile care isi propun sa se dezvolte, oferind solutii profesionale de recrutare. Specialistii nostri recruteaza si selecteaza personal pentru pozitii variate la nivel de experienta si responsabilitati si din domenii diverse.

Asadar, suntem pregatiti intotdeauna sa cautam si sa gasim pentru partenerii nostri atat candidati pentru pozitii de entry level, cat si profesionisti cu o experienta extinsa, pregatiti sa preia conducerea unei organizatii.

Externalizarea recrutarii, o optiune fireasca

Cererile de recrutare din perioadele aglomerate, cum ar fi momentul preluarii unui nou proiect, pot reprezenta o provocare majora, chiar si pentru companii care dispun de departamente interne de resurse umane.

Pe de-o parte, aducerea de noi specialisti in cadrul departamentului intern de recrutare poate fi costisitoare pentru organizatie, putand deveni chiar inutila, daca se stie ca nevoia de a face angajari nu va fi una constanta. Pe de alta parte, odata cu trecerea timpului, suprasolicitarea departamentului intern de HR se va dovedi a fi o strategie nu tocmai eficienta/eronata.

Mai mult, costurile necesare angajarii de specialisti in cadrul departamentului intern de recrutare isi dovedesc si ele ineficienta in timp, decizia externalizarii fiind de preferat din punct de vedere financiar. Stabilirea interviurilor si identificarea candidatilor face ca procesul de recrutare sa necesite foarte mult timp, ceea ce reprezinta inca un dezavantaj pentru companie.

Galerie foto
  • ...