Bet On Imobiliare, Stefanesti / Ilfov - Beton amprentat, materiale, scule si executie

Beton Overlay (Polimer)

Betonul polimer se obtine prin mixarea unui material special, CONCRET OVERLAY, creat dintr-un amestec de ciment, pigmenti, fibre elastice, nisipuri cuartzoase selectionate in proportii bine stabilite, polimeri,aditivi cu apa si are ca rezultat un material care poate fi intins cu usurinta pe suprafete orizontale.Materialul rezultat este colorat in masa, foarte rezistent, in grosime de 10-20 mm care poate fi amprentat.

Are o aderenta deosebita fata de substrat fiind compact si omogen.Avantajele economice ale acestei solutii sunt evidente in cazul realizarii unui pavaj nou pe o suprafata de beton veche, deteriorata, raportat la costul inlocuirii acestei suprafete cu o noua placa de beton.

Durabilitatea sporita face ca aria de aplicare a acestei tehnologii sa fie deosebit de larga: amenajarea teraselor, showrooms, garaje, pereti, trepte sau orice suprafete de beton noi sau deteriorate.

Avantaje:– cost redus– de doua ori mai rezistent decat betonul– se poate folosi atat la interior cat si la exterior, orizontal.– se intretine si reconditioneaza foarte usor prin reaplicarea straturilor de protectie

Galerie foto
  • ...