Bet On Imobiliare, Stefanesti / Ilfov - Beton amprentat, materiale, scule si executie

Beton Superfinisat (Elicopterizat)

Pardoseli industriale cu strat de uzura:Pardoseala industriala din beton superfinisat este un sistem bazat pe realizarea unei placi din beton cu o compozitie strict controlata (cantitatea de ciment, apa, aditivi) careia, dupa ce a fost turnata si nivelata, i se aplica un mortar compus din agregate minerale, ciment, pigmenti, aditivi pentru a obtine o suprafata dura, CONCRETE POLISH HARDNER (3-5 kg/mp).

Dupa aplicarea intaritorului pe suprafata proaspata se va recurge printr-un sistem mecanic la incorporarea intaritorului in beton conferindu-i o mai mare duritate si rezistenta la abraziune.

Betonul folosit se aditiveaza cu fibre de polipropilena in cantitate de 1-1,5kg/mc, realizand o armare tridimensionala a acestuia, ce protejeaza contra aparitiei micro-fisurilor.Se pot obtine diferite tipuri de finisare: driscuit, finisat si superfinisat.

Aplicabilitate:– zone cu trafic intens– parcari– hale industriale– terenuri de tenis– depozite, magazine

Avantaje:– este o solutie foarte rezistenta, super plana– rapiditate in executie si cu costuri reduse (aproximativ 1000mp/zi)– culori diferite, intretinere usoara in timp

Galerie foto
  • ...