Betpavin - Pavaje din beton amprentat Bucuresti

Beton elicopterizat

Pavajul din beton elicopterizat este un sistem bazat pe realizarea unei strat din beton cu caracteristici speciale, obtinut in statia de beton, care odata intins si nivelat este tratat cu un strat proaspat special, compus din CUARTZ, minerale ciment si pigmenti de culoare care duc la obtinerea produsului finit cu suprafata foarte dura si rezistenta.

Betonul elicopterizat  reprezinta o solutie extraordinara pentru realizarea pardoselilor halelor industriale, a parcarilor supermarketurilor, mall-urilor, silozurilor, depozitelor de orice fel, etc. precum si a oricaror suprafete care trebuiesc acoperite cu un strat foarte dur de beton, rezistent la actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici.

Procesul de realizare a unei pardoseli industriale din beton elicopterizat implica urmatorii pasi necesari:

  • Pregatirea suprafetei de lucru, cofrarea terenului;
  • Turnarea, intinderea si nivelarea betonului;
  • Aplicarea mortarului de presarare in functie de incarcarea pardoselii;
  • Sclivisirea initiala pentru omogenizarea suprafetei;
  • Sclivisirea finala pentru obtinerea efectului de oglinda;
  • Sigilarea suprafetei cu sigilanti pe baza de solvent (lac sigilant);
  • Efectuarea rosturilor de dilatare si umplerea acestora.

Betonul elicopterizat (superfinisat mecanic) este ideal pentru realizarea pardoselilor halelor industriale, a parcarilor supermarketurilor, mall-urilor, silozurilor, depozitelor de orice fel, etc. precum si a oricaror suprafete care trebuiesc acoperite cu un strat foarte dur de beton, rezistent la actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici.

Acest tip de pardoseala se poate realiza in diferite culori, in functie de dorinta clientului.

Pardoseala industriala elicopterizata este un sistem bazat pe realizarea unui strat din beton cu caracteristici speciale, care odata intins si nivelat este tratat cu un strat proaspat special, compus din CUARTZ, minerale ciment si pigmenti de culoare care duc la obtinerea produsului finit cu suprafata foarte dura si rezistenta.

Avantajele unei pardoseli industriale sunt, printre altele, rezistenta mare la impact, reducerea absorbtivitatii suprafetei, durabilitate, multitudinea de culori, costurile accesibile, modalitatea rapida de executie.

De asemenea, nu este de neglijat faptul ca este usor de intretinut si nu prezinta puncte slabe, rezistenta fiind aceeasi pe intreaga suprafata. Totodata, prezinta avantaje si in domeniul aspectului, fiind disponibila o gama e larga de culori ce pot fi aplicate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0799556399
Bd. Unirii, nr. 19, sector 4, Bucuresti
Distribuie