Betpavin - Pavaje din beton amprentat Bucuresti

Beton amprentat

Betonul amprentat, cunoscut ca si beton decorative are rolul de a imita intocmai diferite elemente decorative , respective . caramida, piatra de rau piatra cubica, sau chiar lemnul.etc

Astfel se poate obtine un beton decorativ cu rezistenta extraordinara care depaseste orice alta forma de pavaj in orce loc unde se poate turna beton

Mai mult decat atat, aceest tip de beton pune la dispozitie cele mai noi si utile tehnologii de pavaj atat exterior cat si interior pentru amenajarea suprafetelor din spatiile publice sau private

Din punct de vedere al intinderii, betonul decorativ dispune de o diversitate mare de modele culori, tehnici de lucru, pe de o parte, iar, pe de alta parte, si de creativitate noutate si adapabilitate.

Betonul imprimat iese in evidenta si prin durabilitatea si rezistenta sa, aspecte care fac ca acesta sa reprezinte Solutia ideala pentru curti, spatii comerciale, hale , parcuri, strazi, trotuare, inlaturandlipsurile pavajelor clasice

In ceea ce priveste modalitatea de realizare, betonul amprentat, de obtine prin imprimarea ununi strat de beton propriu zis, amestecat cu coloranti rasini si alte produse chimice, imprimare ce se face folosind o matrita special folosita in acest domeniu

Particularitate betonului amprentat este ca acesta se poate plia in raport cu preferintele clientilor, astfel, combinand duritatea betonului cu materialele de inalta calitate si cu experienta unor adevarati profesionisti, reprezinta solutiaoptima in amenajarea parcarilorcentrelor comerciale, parcurilor, benzinariilor, curtilor, gradinilor, , garajelor dar, de asemenea si a zonelor inguste precum alei pietonale, piste de biciclete trotuare, etc.

Pavele din beton amprentat reprezinta o solutie foarte buna pentru amenajarea aleilor, trotuarelor, drumurilor de acces, parcarilor, etc. este recomandat acest sistem de pavaj atat datoritacalitatii,cât si a aspectului ce poate fi personalizat.

Tinând cont de gama larga de culori si modele, dar si de costul redus, betonul amprentat devine solutia accesibila amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.

Astfel, sistemul de pavaj cu beton amprentat este unul dintre cele mai uzitate in domeniul decorarilor datorita calitatii, rezistentei si aspectului, dar si datorita faptului ca poate fi adaptat in functie de nevoile si preferintele fiecaruia

Data fiind termenul rapid de executie dar si pentru a intelege sistemul de aplicare, vom descrie pe scurt pasii necesari in efectuarea acestui system, respeciv: amenajarea terenului, cofrarea, stabilirea nivelelor, aplicarea betonului amestecat, aplicarea colorantului si amprentarea betonului cu matrita cu modelul ales de client. In cele din urma betonul decorative fiind spalat si aplicandu-i-se lacul impermeabilizant.

Tinand cont de gama larga de modele si culori,dar si de costul redus al unui pavaj de beton amprentat, practice, oriunde se poate turna beton puteti avea unul decorativ indiferent de conditiile climatice.

TEHNOLOGIE – BETON AMPRENTAT

Din punct de vedere tehnologic, pentru betonul amprentat o importanta deosebita o au compozitia si rezistenta acestuia din urma. Referitor la culoarea betonului amprentat aceasta se alege de catre client in functie de preferintele aceestuia.. Culoare se extinde pe suprafata recent turnata si nivelata cu beton proaspat ca aceasta sa poata fi absorbita, si sa dureze peste timp. Mai mult,colorantul intaritor compus din minerale si pigmenti va permite obtinerea texturii ideale ale fiecarui model, conferindu-i o rezistenta ridicata la uzura .

Pavajul de beton decorativfloseste ca materie prima o masa de beton propriu zis cu o inaltime de 8-10 cm aplicata pe o suprafata cofratasi nivelata in prealabil.Astfel, dupa intinderea si nivelarea betonului se obtine o suprafata apta pentru aplicarea colorantului intaritor si trecerea la amprentare cu ajutorul matritelor speciale.

Colorantul intaritor compus din minerale si pigmenti va permite obtinerea texturii ideale ale fiecarui model, conferindu-i o rezistenta ridicata la uzura .

Finisarea betonului amprentat se va intregi prin folosirea unor rasini speciale ce vor da betonului textura, luciul si impermeabilitatea definitiva.

AVANTAJE – BETON AMPRENTAT

Betonul amprentat nu se lasa in timp si nu se scufunda.

Betonul amprentat nu este afectat de factorii externi, printer altii conditiile climatice.

Betonul amprentat are o rezistenta in timp net superioara celorlalte tipuri de pavaje

Betonul amprentat poate avea o multitudine de forme si culori.

Betonul amprentat se poate utiliza atat in exterior cat si in interior.

Betonul amprentat are un cost de realizare foarte mic.

Betonul amprentat are un timp de executie foarte scurt

Betonul amprentat se ingrijeste foarte usor,

Betonul amprentat are un aspect placut

Betonul amprentat nu implica costurri ridicate pentru intretinerea acestuia

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0799556399
Bd. Unirii, nr. 19, sector 4, Bucuresti
Distribuie