Dr. Bercaru-cabinet veterinar- Bucuresti

Radiologie, ortopedie veterinara Bucuresti

Radiologie Veterinara: Clinica Doctor Bercaru oferă servicii de radiologie si imagistică medicală care functionează într-un ambient călduros si modern, punând la dispozitia pacientilor servicii medicale complexe si aparatură pentru investigatii radiologice si ecografice.

Ortopedie veterinara: Siguranta procedeelor chirurgicale si anesteziilor este asigurată de echipamentele de anestezie de marcă omologate international Blocul operator cuprinde o sală de operatii, un postoperator cu consolă individuală pentru fluide medicale si monitorizare.

Prin calitatea serviciilor medicale oferite: imagistică, analize de laborator, dermatologie, chirurgie, fac din Clinica Doctor Bercaru un centru medical.

Dorinta de a vă oferi servicii de calitate a dus la extinderea serviciilor oferite si acest aspect reprezintă doar un prim pas către atingerea celui mai inalt grad de calitate a actului medical.

Având în dotare aparatură medicală de ultimă generatie, clinica noastră vine atât în ajutorul specialistilor pentru stabilirea unui diagnostic cât mai rapid si corect, cât si al pacientilor, sprijinindu-i în mentinerea sănătătii lor în cea mai bună formă.

Clinica noastră vă stă la dispozitie cu metode imagistice moderne pentru diagnosticul complex al suferintei protejatului dumneavoastră.

Clinica veterinară Doctor Bercaru din Bucuresti a fost înfiintată la începutul anului 2013 din dorinta de a satisface nevoile pacientilor de servicii medicale performante oferite într-un mediu profesionist si plin de căldură umană.

Serviciile medicale se desfăsoară într-o clădire compartimentată si finisată conform standardelor europene în asigurarea confortului, atât al pacientilor, cât si personalului permanent si colaborator.

Blocul operator cuprinde o sală de operatii, un postoperator cu consolă individuală pentru fluide medicale si monitorizare.

Clădirea este protejată si monitorizată permanent de către o companie de securitate minimizând pericolul de evenimente neprevăzute prin sistemele instalate cât si factor uman.

Serviciile noastre sunt asigurate cu ajutorul echipamentelor medicale noi, performante, de ultimă generatie, produse de companii de renume.

Asigurăm monitorizarea functiilor vitale intra si postoperator în orice conditii datorită autonomiei. Stresul chirurgical al pacientului este diminuat prin medicatia primită, prin grija pe care o purtăm pacientului si prin dragostea cu care îl veghem.

Siguranta procedeelor chirurgicale si anesteziilor este asigurată de echipamente de anestezie de marcă omologate international.

Dotările de ultimă generatie, echipa medicală si experienta acumulată în acest domeniu ne permit să realizăm proceduri chirurgicale variate de dificultate mare cu risc minim pentru pacient si spitalizare de scurtă durată.

Galerie foto
  • ...