Dr. Bercaru-cabinet veterinar- Bucuresti

Vaccin si deparazitare externa interna

Vaccinarea cainilor incepe in jurul varstei de 5-6 saptamani si se termina la 16 saptamani. Această perioada este periculoasa si este recomandata o perioada de carantina in prima parte. Primul vaccin la caini se face începand cu varsta de 5 saptamani cu vaccin monovalent Parvo C sau se poate face vaccin bivalent ( parvo, jigodie) Puppy DP

Vaccin caine pret: Tarifele practicate sunt in functie de tipul vaccinului administrat intre 50 Lei si 120 lei

Vaccin polivalent si antirabic câine pret

Vaccinarea de rapel anuala este reprezentata de vaccinul polivalent plus vaccinul antirabic. Vaccinarea antirabica se face doar cainilor microcipati.

Deparazitare interna caini: La pui se recomanda deparazitarea cu Drontal puppy si se poate face începand cu varsta de 4 saptamani , se repeta în functie de gradul de infestatie, din 2 in doua saptamani, pana la varsta de 12 saptamani. La adulti deparazitarea trebuie facuta minim de 2 ori pe an si ideal la 3-4 luni.

Deparazitare externa caini trebuie sa fie facuta tot timpul anului. Se poate apela la toate cele trei variante: zgarda antiparazitaa ( cu eficienta variabila intre 1-8 luni), picatura spot on , cu aplicare pe piele si eficienta de aprox 1 luna si in final comprimate care au si efect antiparazitar extern. Cele trei variante de deparazitare externa protejeaza cainele de o gama larga de paraziti externi ca : purici, capuse, paduchi si chiar tantari. TREBUIE mentionat EXPRES ca nici o solutie nu garanteaza o protectie ABSOLUTA.

Vaccinarea pisicilor Primul vaccin la pisici incepe in preajma varstei de 7-9 saptamani

Primul vaccin la pisici este un vaccin polivalent si se administreaza la 7-9 saptamani, dupa o prealabila deparazitare interna.

Vaccin pisici pret : Tarifele practicate sunt in functie de tipul vaccinului administrat

Deparazitare interna la puiide  pisica se face inainte de vaccinare, la 6-8 saptamani sau chiar mai devreme daca veterinarul sau proprietarul observa o parazitare severa.

Deparazitare externa la pisici se face cu picatura spot on si sau cu zgarda antiparazitara.

Galerie foto
  • ...