BCS Performance - Service auto autorizat BMW

Inlocuire kit distributie

Ruperea curelei sau lantului de distributie, precum si deteriorarea rolelor sunt actiuni care pot duce la defectarea definitiva a motorului. Pentru ca ne dorim sa va bucurati cat mai mult timp de masina dumneavoastra, dar si sa aveti parte de calatorii sigure si confortabile, va punem la dispozitie servicii de schimbare a distributiei la cel mai bun pret.

Important de stiut! Kit-ul de distributie se schimba preventiv, pentru a evita distrugerea partiala sau totala a motorului in cazul in care cureaua (sau lantul) se va rupe din cauza uzurii.

Diferentierea costului se face si in functie de tipul de distributie al autovehiculului, contand daca este pe curea sau pe lant. Mai trebuie spus ca, odata cu kitul de distributie, se mai inlocuiesc si o serie de curele de transmisie sau alte accesorii (ex. pompa de apa)

CE SE INTAMPLA DACA NU SCHIMBI LA TIMP DISTRIBUTIA?
Cureaua (sau lantul) se va rupe din cauza uzurii!
Daca se rupe cureaua de distributie la motorul tau, pistoanele vor lovi in supape, ceea ce poate duce la avarii grave. In cel mai norocos caz vei scapa cu doua-trei supape indoite, dar ai toate sansele sa ajungi in situatia de a schimba complet motorul, pentru ca va costa mai putin decat cu reparatia (chiuloasa distrusa, bloc motor fisurat, pistoane sparte, biele rupte, vilbrochen distrus s.a.m.d.)

Galerie foto
  • ...