BCS Performance - Service auto autorizat BMW

Revizie ulei si filtre

Pentru o buna functionare si pentru a prelungi durata de viata, fiecare masina are nevoie de intretinere regulata. Uleiurile si restul lichidelor isi pierd in timp proprietatile, iar filtrele se imbacsesc cu mizerie. Totodata verificarea regulata a articulatiilor, sitemului de franare, luminilor, etc. te scuteste de surprize neplacute si de cheltuieli inutile pe termen lung. Intervalul de revizie auto difera in functie de mai multi factori: recomandarile producatorului, tipul de consumabile folosite, zonele in care este folosita masina (oras sau autostrada, zone asfaltate sau neasfaltate, etc) sau chiar de stilul de condus al utilizatorului. Revizia auto constituie cel mai important lucru pentru buna functionare a masinii dumneavoastra. Revizia auto este un serviciu obligatoriu, care trebuie efectuat regulat intrucat reprezinta o intretinere preventiva pentru motor
 
Uleiul de motor este unul dintre acele produse care asigura o viata lunga si fara probleme a unui agregat cu combustie interna.

Desi toata lumea stie cât este de important lubrifiantul, sunt putini care verifica regulat nivelul de ulei din baia motorului. În afara acestora, exista si cei care uita, voit sau nu, sa faca schimbul de ulei.

Când realizam schimbul de ulei?

Se recomanda ca schimbul de ulei sa fie facut cel putin o data pe an sau când a fost atins un numar-limita de kilometri (10.000 km sau 15.000 km, în functie de uleiul utilizat si de uzura motorului).

De ce realizam schimbul de ulei?

Un alt lucru pe care trebuie sa îl cunoasteti este acela ca uleiul nu are doar rol de lubrifiere. Acesta raceste componentele motorului, ajuta la curatarea reziduurilor rezultate în urma procesului de ardere, protejeaza împotriva coroziunii si asigura etanseitatea dintre suprafetele componentelor interne.

Ce tip de ulei folosim?

Service-ul nostru foloseste doar ulei original BMW si recomanda ca si filtrele sa se inlocuiasca cu piese originale BMW.

Galerie foto
  • ...