Mitrofan Simona - Cabinet de avocatura Bucuresti

Servicii Dreptul muncii

Echipa noastra asigura consultanta juridica de specilaitate cu privire la toate aspectele legate de domeniul dreptului muncii, pornind de la analize preliminare si opinii juridice, intocmirea actelor necesare societatii, pana la reprezentare in instanta.

Avocatii nostri va consiliaza privitor la incheirea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca.

Va oferim indrumare privind introducerea si negocierea clauzelor specifice in contractul de munca, respectiv clauza de nonconcurenta, confidentialitate, fidelitate, pregatire profesionala, mobilitate, etc.

Asiguram, de asemeni, consultanta privind urmatoarele aspecte ale dreptului muncii: concedieri individuale si colective, conventii de detasare si delegare a salariatilor, orice aspecte legate de salarizare, raspunderea patimoniala in cadrul relatiilor de munca.

Echipa noastra va ajuta sa intocmiti regulamentul de ordine interioara, va consiliaza privitor la organizarea timpului de lucru, aspecte legate de orele suplimentare realizate de salariati, raspunderea disciplinara si asigurarea disciplinei in munca, regulamente si proceduri legate de sanatatea si securitatea in munca.

Cabinetul de avocatura „Mitrofan Simona”, prin avocatii sai, va asista si reprezinta in fata instanei de judecata pentru rezolvarea situatiilor litigioase ce tin de dreptul muncii, in acest sens, echipa noastra va redacta acte si cereri de chemare in judecata, va pregati probatorului, va exercita caile de atac si va pune in executare hotararile judecatoresti.

Cabinetul de avocatura „Mitrofan Simona”a reprezentat in instanta importante societati comerciale in litigii de dreptul muncii si conflicte cu salariatii, dar si salariati care au inteles sa actioneze in justitie angajatorul.

Galerie foto
  • ...