Mitrofan Simona - Cabinet de avocatura Bucuresti

Contracte comerciale

Oferim consultanta si asistam clientii nostri in vederea intocmirii contractelor comerciale, particularizandu-le nevoilor acestora. Avand o bogata experienta in intocmirea, redactarea si negocierea contractelor comerciale, avocatii nostri vor oferi consultanta si vor fi alaturi de client pe tot parcursul actului comercial, de la intocmirea contractului, la negocierea, semnarea si pe toata durata derularii acestuia.

Echipa noastra a intocmit si negociat contracte in domeniul constructiilor, IT, dreptul proprietatii intelectuale, dreptul mediului, dreptul muncii, dreptul transporturilor, drept bancar, drept imobiliar, drept societar/comercial.

Membrii echipei noastre de avocati au intocmit si negociat contracte deosebit de complexe, implicand clienti importanti din diferite arii ale activitatii comerciale, dar si persoane fizice.

Membrii echipei noastre de avocati au consiliat cilentii, intocmind contractele cu mare atentie, astfel incat sa protejeze drepturile si interesele clientilor, respectand cadrul legal si partenerul de afaceri.

Avocatii nostri, atunci cand intocmesc un contract sau cand studiaza un contract deja existent al partenerului de afaceri al clientului, sunt capabili sa prevada riscurile, potentialele fraude si greselile care ar putea exista. Tocmai din aceste motive, clientii nostri nu semneza absolut niciun contract fara a se consulta cu avocatii nostri.

Redactam, asistam si negociem alaturi de clientii nostri urmatoarele tipuri de contracte: contracte de prestari servicii, contracte de antrepriza, contracte de executie de lucrari si a celor subsidiare acestora, contracte de asociere, contracte de joint-venture, contracte de subantrepriza, contracte de furnizare, contracte de asistenta tehnica, contracte de vanzare-cumparare, contracte de cesiune, contracte de imprumut, contracte de servicii web, contracte de transport,etc

Galerie foto
  • ...