Avram, Avram & Stroe - Cabinet de avocatura Bucuresti

Drept comercial

Materia dreptului civil si a celui comercial este piatra de temelie a oricarui avocat. Atentia la detalii, implicarea totala si perseverenta în îndeplinirea mandatului sunt principiile directoare dupa care ne-am calauzit în exercitarea profesiei în aceasta materie. Dreptul comercial presupune, pe lânga o riguroasa cunoastere a legii, flexibilitatea si prezenta de spirit necesara unei negocieri de succes. Practicând profesia cu preponderenta în aceasta materie, de-a lungul anilor, am dobândit experienta necesara în negocierea diferendelor comerciale, rezolvând pe cale amiabila litigii de amploare.

Afacerea dumneavoastra are deseori nevoie de interpretarea unei legi, de exemplificarea procedurii de urmat în fata autoritatilor statului ori de experienta unui avocat în cazul unei negocieri importante. Sfatul nostru catre antreprenori a fost întotdeauna sa apeleze din timp la o opinie juridica pentru a evita greselile ce pot costa, pe termen lung, foarte mult.

Recuperarea creantelor poate deveni anevoioasa în lipsa unei strategii juridice. Echipa noastra are o bogata experienta în evaluarea riscului si în valorificarea drepturilor societatii dvs. în relatia cu debitorii.

Galerie foto
  • ...