Mihaela Draghici - Cabinet Avocat Bucuresti

Cabinetul de avocat Mihaela Draghici

Cabinetul de avocat Mihaela Draghici din Bucuresti ofera consultatii si raspunde la cereri cu caracter juridic, acorda asistare si reprezentare juridica, redactare de acte juridice în domeniile : Drept Comercial, Dreptul Familiei, Drept Civil, Dreptul Muncii.Recuperari creante, clauze abuzive in contractele de credit bancar. Avocat specialist în drept civil, comercial si societar, dreptul muncii, si o vasta experienta în dreptul familiei - avocat divort, partaj, încredintare minor, stabilire pensie alimentara minor, etc.Proceduri judiciare în tarile UE. Consultanta juridica de specialitate si reprezentare pentru cetatenii romani cu domiciliul în strainatate.

 Experienta Avocat

Am o experienta în profesia de avocat de peste 20 de ani. Decizia intrare în Baroul Bucuresti: 4155-30.09.99. Sunt avocat specializat în drept civil, drept comercial si societar: corporate, suspendari firme, acte AGA, redactare procuri, lichidari firme, dizolvari firme, reduceri sau majorari de capital social, cesiuni, schimbare sedii, puncte de lucru, etc.Ofer clientilor mei in primul rand onestitate, profesionalism si garantia unui om corect.Biroul de avocatura este localizat in Bucuresti, sector 3.

 Domenii de Consultanta

Domenii de expertiza si consultanta Avocat Mihaela Draghici: Drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, contencios administrativ, înfiintari/modificari societati comerciale. Asistenta si reprezentare în faza de executare silita.Contestatii la executare.Redactare si atestare acte – statut, act constitutiv, hotararea adunarii generale a membrilor, consultanta, reprezentare in toate instantele din Bucuresti si din tara.

Galerie foto
  • ...