Atlantis Dental - Cabinet Stomatologic Bucuresti

Tratament gingivita

Tratament gingivita
Gingivita este o inflamatie superficiala a gingiilor. Aceasta apare din cauza bacteriilor si reprezinta primul stadiu al afectiunii parodontale.
 
 
Retractie gigivala
Retractia gingivala reprezinta deplasarea marginii gingiei pâna la dezvelirea radacinii dintelui si scaderea sustinerii lui. În functie de complexitate, retractia gingivala se poate observa cu ochiul liber – gingia s-a retras si pare ca dintii sunt mult mai lungi.
 
 
Sangerari gingivale
Sangerarile gingivale sunt o manifestare atat de comuna, incat majoritatea persoanelor cred ca este normala si nu-i aorda importanta necesara. Sangerarile gingivale sunt un simptom, de cele mai multe ori, primul simptom, care atesta existenta unei afectiuni gingivale sau parodontale.
 
 
Abces gingival
Abcesul gingival se manifesta printr-o umflatura deranjanta pe suprafata gingiei. Cauza principala a acestuia este bacteria – adesea din cauza formarii placii bacteriene, particule alimentare, sau carii dentare
 
Gingivita la copii
Gingivita reprezinta o afectiune orala ce poate aparea atât în cazul adultilor, cât si al copiilor. Aceasta este o inflamatie a gingiilor si este considerata una dintre cele mai usoare forme ale afectiunilor gingivale.
 
Tratament retractie gingivala
Cand retractia gingiilor nu este avansata, poate fi tratata de catre stomatolog printr-o curatare profunda a dintilor in timpul careia se vor indeparta placa si tartrul acumulat sub gingii.
Galerie foto
  • ...