Atlantis Dental - Cabinet Stomatologic Bucuresti

Ortodontie

Aparat dentar fix
Tratamentul cu aparat dentar fix are ca scop îmbunatatirea pozitiei anumitor dinti sau a pozitiei maxilarului superior si inferior. Aparatele dentare fixe ramân în cavitatea bucala pâna la sfârsitul tratamentului, de aceea, este deosebit de important sa va pastrati dintii si gura curata în tot acest timp.
 
 
Aparat dentar mobil
Aparatele dentare mobile sunt cele care pot fi puse si scoase de pacient dupa bunul lui plac. Ele sunt utilizate de obicei in tratamentul copiilor si tinerilor. Aparatele mobile trebuie sa fie purtate in fiecare zi,
 
 
Aparat dentar ceramic /metalic
Aparatele dentare din ceramica sunt similare cu aparatele dentare metalice, cu deosebirea ca elementele principale ale aparatului (bracketii) sunt albi sau similari culorii dintilor, fata de ceilalti care sunt gri, metalici.
 
 
Aparat dentar safir
Aparatul dentar Safir, este un aparat dentar cu bracketi transparenti, din Safir, utilizat în tratamentele ortodontice si care se monteaza pe partea exterioara a dintilor.
 
 
Sinus lifting
Liftingul sinusal presupune elevarea mucoasei sinusale si aplicarea biomaterialelor (os bovin, os propriu, membrana colagen). Succesul interventiei depinde în primul rand de sanatatea mucoasei sinusale si a sinusului maxilar.
 
 
Indreptare dinti
În cazul în care ai o dantura strâmba, trebuie sa recurgi la îndreptarea dintilor. Pentru ca dantura sa devina impecabila, astfel încât sa ai un zâmbet frumos.
Galerie foto
  • ...