Atelierul de voce si muzica - Bucuresti

Lectii individuale

Lectii individuale, reprezinta un mod excelent de a experimenta Tehnica Vocala Completa si cum CVT te va ajuta mai departe in modul de a canta. 

Cum decurg lectiile individuale la noi?
Fara exercitii plictisitoare si fara sfarsit..... dar vei incepe direct sa canti, sa canti foarte mult!

Desigur, exercitiile pot sa ajute dar un cantec inseamna combinatia mai multor factori si aceasta combinatie nu o poti obtine intr-un singur fel de a exersa. Melodia pe care ai ales-o va determina felul in care vei canta si directia in care-ti doresti sa mergi.

Lectia va incepe cu melodia aleasa de tine si vei primi solutii in functie de felul in care tu iti doresti sa te exprimi si impreuna vom avea rezultatul dorit. Este doar o chestiune de a da si primi. Studentul cere si profesorul da solutiii. Gustul si interpretatia profesorului sunt tabu.

Profesorii de la Atelierul de Voce din Bucuresti, inclusif partenerii/profesorii nostri din orasele tarii, sunt pregatiti si updatati continuu  CVT de catre Lucia.

Metoda vocala este foarte simpla, cu solutii concrete pentru toti cei interesati in voce, indiferent de nivel. La noi vocea ta este pusa central si iti vei depasi limitele! Vei descoperi adevaratul tu si posibilitatile vaste in folosirea acestui instrument miraculos pe care-l avem toti. Afonie nu exista ci doar o intonatie gresita!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0749328596
Strada Sfantul Niceta, Numarul 6, sector 2
Distribuie