Atelierul de voce si muzica - Bucuresti

Cursuri instrumente

Lectii de pian

Posibilitatile de lectii de pian sunt foarte diverse în: învatarea / imbunatatirea modului de a te acompania pe baza de partitura (note) sau acorduri. Exista posibilitatea inregistrarii propriei lectii, pregatirea pentru un concert solo sau in grup, crearea propriului sunet / stil.  Toate acestea se pot face pe baza lectiei individuale sau duo.

Tobe
Iti doresti sa urmezi lectii de percutie / tobe?
Dupa prima lectie, pe baza nivelului de pregatire, stabilim o strategie de studiu. Posibilitatile sunt diverse, de la notiuni de baza pana la tehnici complexe, pregatire profesionala sau dezvoltarea propriului stil. Lectiile pot fi individuale sau duet.
Studiul percutiei este cunoscut prin influenta benefica in dezvoltarea armonioasa, a capacitatii de gandire, memorare, incredere de sine, dezvolta aptitudinile de compozitor si nu in ultimul rand, te poate aduce si in situatia de a face parte dintr-o trupa sau de a-ti inregistra muzica. Daca nu stii ce instrument sa-ti cumperi, te putem indruma in alegerea variantei care ti se potriveste cel mai bine.

Vioara
Iti doresti sa canti la vioara?
Vioara este un instrument (regina instrumentelor) care nu numai ca arata foarte bine dar sunetul produs este fantastic . Nu degeaba este numita si ,, regina instrumentelor,, Combinand placerea cu consecventa si ambitia, vei ajunge foarte departe .
Lectiile se adreseaza atat celor incepatori (pentru copii cu varsta de peste 5 ani) dar si celor cu nivel mediu si nivel avansat .

Dupa prima lectie,care va fi gratis si fara obligatii, pe baza nivelului de pregatire, stabilim o strategie de studiu. Posibilitatile sunt diverse, de la notiuni de baza pana la tehnici complexe, pregatire profesionala sau dezvoltarea propriului stil. Lectiile pot fi individuale sau duet.
Studiul viorii dezvolta aptitudinile de compozitor dar te poate aduce si in situatia de a face parte dintr-o trupa sau de a-ti inregistra muzica. Daca nu stii ce instrument sa-ti cumperi, fie poti inchiria unul de la noi, fie te putem consilia in alegerea variantei care ti se potriveste cel mai bine.

Chitara
Iti doresti sa canti la chitara?
Dupa prima lectie, pe baza nivelului de pregatire, stabilim o strategie de studiu. Posibilitatile sunt diverse, de la notiuni de baza pana la tehnici complexe, pregatire profesionala sau dezvoltarea propriului stil. Lectiile pot fi individuale sau de grup.
Studiul chitarii dezvolta aptitudinile de compozitor dar te poate aduce si in situatia de a face parte dintr-o trupa sau de a-ti inregistra muzica. Daca nu stii ce instrument sa-ti cumperi, fie poti inchiria unul de la noi, fie te putem consilia in alegerea variantei care ti se potriveste cel mai bine.

Posibilitatile de lectii de chitara sunt foarte diverse în: învatarea / imbunatatirea modului de a te acompania pe baza de partitura (note) sau acorduri. Exista posibilitatea inregistrarii propriei lectii, pregatirea pentru un concert solo sau in grup, crearea propriului sunet / stil. 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0749328596
Strada Sfantul Niceta, Numarul 6, sector 2
Distribuie