Art Garden - Amenajari si intretinere spatii verzi

Sisteme de irigatii

Oferim servicii de irigatii de calitate atat pe suprafete rezidentiale cat si pe cele comerciale sau industriale. Specialistii nostril se vor deplasa la fata locului si vor evalua peisajul dumneavoastra pentru a putea fi irigat - zonele de gazon, arbori, arbusti, flori. Pe baza nevoilor si bugetului dumneavoastra vom proiecta si vom implementa un sistem de irigatii folosindu-ne de tehnologie de ultima ora.

Pachetul de irigare personalizat va gestiona eficient apa pentru a oferi o cantitate suficienta atat gazonului cat si plantelor, fara pierderi de apa.

Udarea se face cu ajutorul unor aspersoare "pup up". Sistemul este format dintr-o retea de tevi, corpuri de udare (aspersie) legate la un controller sau minicomputer care comanda cu ajutorul unor electrovane, inchiderea si deschiderea secventiala a mai multor circuite de udare. Toate aceste corpuri de udare (tevi, aspersoare, electrovane, etc) sunt ascunse sub nivelul solului iar corpurile de aspersie ies la suprafata cand incepe ciclul de udare si intra la loc in pamant cand isi termina ciclul de udare. Foarte important la montarea acestui sistem este sursa de apa la care ne racordam pentru a putea pune in functiune sistemul. Trebuie sa existe o presiune si un debit suficient pentru o udare eficienta.

Acordam o atentie deosebita pentru a ne asigura ca instalarea este la cele mai inalte standarde. De asemeni oferim servicii de mentenanta a sistemelor de irigatii implementate de noi sau de alte companii

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0753012802; 0746500570
Bulevardul Timisoara, Nr.103-111, pavilion D7 Sector 6, Bucuresti
Distribuie