Art Garden - Amenajari si intretinere spatii verzi

Despre Art Garden

Art Garden furnizeaza servicii de amenajari si intretinere spatii verzi de inalta calitate in judetele Ilfov, Prahova, Vrancea si Constanta. De asemenea, oferim solutii profesionale de curatenie pentru toti clientii nostri, cu promptitudine si o maxima eficienta operationala.

De asemenea, ne ocupam de mentenanta pentru spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari.

Doriti sa aveti un loc in care sa va relaxati in curtea voastra? Doriti un loc in care sa petreceti timpul alaturi de familia voasta? Doriti o gradina pe care toti invitatii sa o admire? Noi avem solutia!

Amenajarea gradinii sa fie in conformitate cu disponibilitatea dumneavoastra financiara, astfel chiar si o gradina in care doriti sa investiti putin poate fi frumoasa daca este conceputa si pusa in aplicare cu grija

Art Garden este o firma de arhitectura peisagera si are ca activitate principala amenajarea si intretinerea spatiilor verzi. Dispunem de intreaga logistica necesara unei amenajari peisagere.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0753012802; 0746500570
Bulevardul Timisoara, Nr.103-111, pavilion D7 Sector 6, Bucuresti
Distribuie