Armonia - Scoala de muzica, Bucuresti

Cursuri chitara bass

Chitara bass (sau pe scurt – bass-ul) este un instrument esential într-o trupa, deoarece acesta face legatura între ritmul unei piese (toba) si armonia acesteia (context muzical suport pentru melodie). Astfel, bass-ul face parte din axul central al oricarei piese care “vrea sa stea în picioare” (Vita de Vie) si împreuna cu toba mare (cealalta componenta a axului central) formeaza groove-ul unei compozitii muzicale.
Pe lânga dezvoltarea capacitatii de concentrare si a memoriei muzicale, basul antreneaza atentia distributiva, întelegerea frazarii muzicale si comunicarea ritmico-armonica între instrumentele unei trupe.

În cadrul cursului de chitara bass vei învata notiuni esentiale de teorie muzicala si aplicarea acestora pe instrument, atât din punct de vedere muzical (relatia ritm-armonie-melodie), cât si din punctul de vedere al actionarii (tehnici specifice de chitara bass).
La Scoala Armonia fiecare elev beneficiaza de o metoda personalizata în functie de genul preferat si de directia muzicala dorita în evolutie (compozitie sau interpretare). Cursantii sunt motivati catre studiu prin abordarea pieselor îndragite de ei.
Evaluarea este gratuita!

Sedinta de chitara bass se desfasoara individual si dureaza 50 de minute.
Se adreseaza atât copiilor (vârsta minima 6 ani), cât si adultilor, pentru orice nivel.

Galerie foto
  • ...