Arlechino - Cursuri actorie copii si adulti, Bucuresti

Cursuri de muzica

Cursul de muzica din cadrul scolii Arlechino isi propun  sa faca o introducere in lumea muzicala a celor ce-si doresc sa afle mai multe despre cantatul cu vocea, sau cantatul la instrument.

Orele de canto au ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor de a lucra cu sunete, de a intelege diferite abordari muzicale in functie de asteptarile elevilor. Scopul nostru este sa va ajutam sa intelegeti ce este  frazarea muzicala si care este rostul ei in cantul vocal, sa intelegeti importanta respiratiei  corecte, a pozitiei corecte de cantat. Toate acestea le vom descoperi impreuna intr-un mod interactiv, aplicat.

In cadrul orelor de pian urmarim, in primul rand sa cream o legatura intre elev si instrument. Obiectivele noastre sunt indreptate catre dezvoltarea intelegerii muzicale. Pe langa interpretarea unor piese, elevul o sa-si dezvolte motricitatea, o sa-si dezvolte atentia distributiva si coordonarea.

Chitara este un instrument care se adreseaza copiilor mai mari care sunt deja la scoala pentru ca este nevoie de un anumit grad de dezvoltare a elevului ca acesta sa poate canta. Pe langa dezvoltarea motricitatii, coordonarii si a atentiei distributive, chitara are abilitatea de a duce copii mai aproape de baza muzicii si anume VIBRATIA, degetele fiind in contact direct cu corzile instrumentului.

In cadrul cursurilor de muzica punem accent  si pe teoria muzicala, apicata desicur in functie de cursurile alese. Credem ca fara a intelege mai bine si partea teoretica este imposibil sa ne bucuram de toate aspectele muzicii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0760307721
Str. Valea Ialomitei, nr. 1A, sector 6
Distribuie