Alveco Montaj - Montaj, intretinere, reparatii pardoseli, Bucuresti

Restaurari

Restaurare parchet masiv clasic prin reparare,fabricare,inlocuire a elementelor din lemn de diverse specii si dimensiuni respectand dimensiunile initiale  ale elementelor de pardoseala.Acest tip de restaurare se aplica tutoror modelelor de parchet si pardoseli din lemn.

Restaurare parchet stratificat prin reparare,fabricare,inlocuire a straturilor din lemn de diverse specii si dimensiuni respectand standardele initiale ale producatorului de parchet.

Restaurare dusumea din lemn masiv prin reparare,fabricare,inlocuire a elementelor din lemn de diverse specii si dimensiuni respectand dimensiunile initiale  ale elementelor de pardoseala precum si sistemele de imbinare initiale . Acest tip de restaurare se aplica tutoror tipurilor de dusumea.

Restaurari structuri de pardoseala (strat suport)

In procesul de restaurare a unei pardoseli pe langa importanta acordata finisajului de pardosela ( parchet,dusumea) cel mai important criteriu este stabilizarea si planeizarea stratului suport fara de care orice sistem de pardoseala poate avea minusuri de exploatare.

Este foarte important sa tinem cont de elementele folosite initial  care se pot imbunatatii din punct de vedere protectie 

-contra umiditatii 

-impotriva daunatorilor (insecte,larve,carii,mucegai)

-ignifugare (protectie improtriva incendiului)

Restaurari Scari/Balustrade din lemn masiv prin reparare,fabricare,inlocuire a elementelor de trepte,contratrepte ,balustri sau mana curenta respectand proiectul initial si imbunatatind acolo unde este cazul partea de sustinere a structurii scarii dar si a sistemelor de prindere in cazul balustrilor sau a mainii curente 

Se realizeaza doar cu produse profesionale speciale pentru fiecare tip de pardoseala.

Institutii / Birouri / Rezidential / Spatii comerciale

- de catre personal calificat si instruit

- cu utilaje si masini speciale

Galerie foto
  • ...