Kadra - Instalare, service si mentenanta usi automate, Bucuresti

Usi medicale batante

Pentru  segmentul de uși medicale batante, modelarea a fost concepută pentru protecţia utilizatorilor scăzând riscurile de accidentare prin accesoriile utilizate – mânere tip “U” din oţel inox, balamale din oţel sau inox. Elementele componente sistemului de tip uși medicale batante, a fost concepute pentru a menține un mediu de desfășurare a activităților medicale, curat și sigur.

  • Toc – Metalic de îmbrăcare zid tip U cu margini rotunjite, fix sau reglabil, cu garnituri de etanşare siliconice. Este executat din tablă de oţel zincat de 1,5 mm grosime, vopsit în câmp electrostatic în culori RAL.
  • Blaturi – Grosime totală 43 mm, construcţie fără falt. Blatul este acoperit cu HPL cu grosime de 0,9 mm aşezat pe placă strat suport din HDF cu grosime de 3 mm, cantuit pe 3 laturi cu ABS de 1 mm grosime (2H+L). Structură internă multistrat cu miez din PAL perforat – tubular conceput pentru asigurarea izolaţiei termice şi fonice. (permit o curăţare uşoară geamul fiid coplanar cu balatul)
  • Accesorii – se pot monta opţional vitraje rectangulare cu geam termoizolant şi radiologic

Operatorul automatizării transformă cu ușurință și cu discreție o ușă manuală medicală în ușă automată. Ușile batante de spital apelează la un puternic operator de ușă batantă cu o ramă specific adaptată domeniului medical.

Montaj uși medicale batante:

In ceea ce privește montajul de uși medicale batante, știm cât de important este ca totul să meargă ca pe roate și tocmai din acest motiv, echipele noastre sunt unite și cooperează pentru a oferi cele mai performante servicii! Mizăm pe calitate de excepție grație produselor utilizate și pe găsirea soluției optime pentru fiecare proiect. Periodic sunt efectuate teste de procedură şi  cursuri de specialzare pentru fiecare segment de produs în parte pentru a fi întotdeauna în pas cu evoluţiile tehnologice.  Toate serviciile oferite se desfăşoară in condiţii de maximă siguranţă atât pentru client cât şi pentru membrii echipei.

Galerie foto
  • ...