Kadra - Instalare, service si mentenanta usi automate, Bucuresti

Grilaje rulante

Segmentul de grilaje rulante este ideal pentru asigurarea protecţiei locurilor care necesită vizibilitate ridicată în interior. Pot fi confecţionate din oţel zincat sau inox, cu profil tubular, din fâşii microperforate sau pline, cu mecanism manual sau automat. Grilajele distribuite de Alumatic se adresează în principal centrelor comerciale. Fie că vorbim de mall-uri unde se regăsesc mai multe magazine din diferite domenii: fashion, pharma, home design, food, electronics & computers, etc., fie că vorbim de centre realizate în jurul hypermarketurilor.

grilaje rulante

În ceea ce privește dimensiunile acestea variază în funcție de caracteristicile proiectului și preferințele beneficiarului. Dimensiuni maxime: 20 x 10m (L X H)

Montaj grilaje rulante:

In ceea ce privește montajul de grilaje rulante, știm cât de important este ca totul să meargă ca pe roate și tocmai din acest motiv, echipele noastre sunt unite și cooperează pentru a oferi cele mai performante servicii! Mizăm pe calitate de excepție grație produselor utilizate și pe găsirea soluției optime pentru fiecare proiect. Periodic sunt efectuate teste de procedură şi  cursuri de specialzare pentru fiecare segment de produs în parte pentru a fi întotdeauna în pas cu evoluţiile tehnologice.  Toate serviciile oferite se desfăşoară in condiţii de maximă siguranţă atât pentru client cât şi pentru membrii echipei.

Galerie foto
  • ...