Alsimcris Util - Termopane, tamplarie PVC, aluminiu si lemn Bucuresti

Balustrade

In zilele noastre, balustrada este un accesoriu arhitectonic util si necesar, un element practic si in acelasi timp decorativ care se poate confectiona si din aluminiu eloxat. O balustrada bine confectionata si incadrata in design-ul interior sau exterior al casei poate contribui la crearea unui stil propriu. In cazul renovarilor, balustrada poate ajuta la schimbarea stilului, intrucat se preteaza la suprafete diverse: mocheta, ceramica sau lemn. Utilizata impreuna cu scara, balustrada are domenii de utillizare dintre cele mai diverse: case particulare, spatii comerciale, spatii publice, birouri, hale industriale etc.

Balustrade Sticla
Balustrade cu PRINDERI PUNCTUALE
Acestea se monteaza aplicate pe exteriorul cladirilor, balcoanelor sau scarilor. Din inaltimea totala de 1300 mm, 1000 mm reprezinta parapetul vizibil iar restul de 300 mm coboara pe exteriorul zidului. Pe aceasta parte sunt incluse si piesele de legatura dintre balustrada si suportul pe care se monteaza. Piesele de prindere sunt confectionate din inox si au in componenta garnituri din teflon pentru strangerea pe sticla.

Balustrade INCASTRATE in profil
Exista doua variante de profil in care se pot monta balustradele. In prima varianta profilul din aluminiu se monteaza pe beton sau pe un suport solid. Profilul poate sa fie la vedere sau inglobat in sapa. In a doua varianta profilul din aluminiu se aplica pe exteriorul constructiei. In acest caz, privita din interior, din balustrada este vizibila doar sticla ca si parapet, profilul fiind vizibil doar din exterior.Balustrade Metalice
Doriti sa achizitionati pentru casa dumneavoastra balustrade din inox durabile si totodata estetice? Le gasiti la noi,  acestea pot fi montate atat in interior cat si in exterior, pentru scari, balcoane, terase , logii, protectii usi, ferestre, rampe, etc. Fixarea acestor balustrade pot fi atat pe trepte cat si pe lateral.

Va punem la dispozitie o gama variata de modele astfel incat sa puteti imbina utilul cu placutul.

Galerie foto
  • ...
  • ...