Alsimcris Util - Termopane, tamplarie PVC, aluminiu si lemn Bucuresti

Jaluzele verticale si orizontale

Verticale
Benzile textile ale jaluzelelor verticale sunt realizate din diferite tipuri de tesaturi: clasice, avangarde, collection, personalizate adaptabile pentru diverse tipuri de interior: sedii de firma, apartamente, spitale, scoli si orice spatii care necesita un grad ridicat de protectie igienico-sanitara.

Catalogul nostru cuprinde peste 30 de tipuri de modele si peste 180 de culori si nuante – de la materiale semitransparente pana la cele opace care permit obturarea completa a ferestrelor – care printr-un numar nelimitat de combinatii satisfac orice preferinte.

Jaluzelele verticale se executa la comanda. Ele pot fi executate pentru orice dimensiuni si pot fi montate pe plafon, pe perete, plafon casetat, rigips etc.

Orizontale
Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate exceptionala si asigura un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
Lamelele sunt realizate din banda de aluminiu de 24mm sau 16 mm si intr-o diversitate de culori deosebite.

Optional se poate adauga un sistem de ghidaj ce permite deschiderea ferestrelor pe oscilo batant jaluzele orizontale se pot ridica /cobora pana la nivelul dorit.

Acestea prezinta un interes ridicat, pentru ca, pe langa aspectul elegant, asigura nu numai protectie solara, ci si protectie vizuala, protejand persoanele din incapere de privirile nedorite.

Galerie foto
  • ...