Alex Trans Com - Producator de confectii metalice, Bucuresti

Usi metalice

Usile metalice destinate accesului in bloc,locuinte depozite trebuie sa reziste traficului intens de persoane ele realizandu-se din materiale care trebuie sa faca acest lucru. Ele pot fi executate din panouri termoizolante sau tabla avand la mijloc fata minerala sau polistiren.Pentru accesul in subsol sau ghena de gunoi executam usi metalice rezistente dar si estetice totodata siguranta si durabilitatea fiind esentiale. Realizate pe baza unor solutii proprii usile metalice realizate de firma noastra imbina in mod placut calitatea durabilitatea si deschiderea la nou. Avand dimensiuni diferite usile metalice se fac in urma unei comenzi ferme si a unui desen de comun accord cu beneficiarul. Usile pentru acces in bloc pot fi prevazute cu interfon sau broasca normala iar cele pentru spatii tehnice cu lacate.

Tehnici si materiale

Materialele folosite pentru realizarea usilor metalice sunt: teava rectangulara,teava patrata, platbanda,tabla neagra sau zincata de diferite grosimi si dimensiuni. Materialul inainte de grunduire se degreseaza cu solutii de foarte buna calitate asigurand totodata si o fosfatare pentru o priza foarte buna a grundului si vopseli. Vopsirea se face prin pulverizare sau dupa dorinta clientului in camp electrostatic in orice culoare dupa paleta RAL. Debitarea materialului se face cu fierastrau automat,iar aparatele de sudura sunt performante la fel si electrozii de sudura.(ESAB). Polizarea sudurii se face cu discuri abrasive cu pastille Widia fiind ce mai noua tehnologie dupa piata noastra,calitatea finisarii fiind la cote foarte inalte.

Preturi usi metalice

Preturile sunt accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului ales,echipa noastra venind in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru realizarea oricarui proiect. Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit.

Galerie foto
  • ...
  • ...